MozillaZine

Sorry for the chop..

Talk about stuff specific to the site -- bugs, suggestions, and of course praise welcome.
kerz
mozillaZine Admin

User avatar
 
Posts: 1799
Joined: November 4th, 2002, 2:04 pm

Post Posted April 7th, 2015, 5:28 pm

We had to move the servers to a new rack, sorry for the missing CSS and downtime. A shift-reload should clear up anything that ills you now. In theory.

malliz
Folder@Home

User avatar
 
Posts: 43476
Joined: December 7th, 2002, 4:34 am
Location: Australia

Post Posted April 7th, 2015, 5:29 pm

Thanks Kerz :)
What sort of man would put a known criminal in charge of a major branch of government? Apart from, say, the average voter.
"Terry Pratchett"

Mouse5
 
Posts: 1330
Joined: April 11th, 2014, 7:34 pm
Location: Sydney Australia

Post Posted April 7th, 2015, 6:26 pm

wondered what was happening, i thought someone might have hacked the forum

Omega X

User avatar
 
Posts: 8061
Joined: October 18th, 2007, 2:38 pm
Location: A Parallel Dimension...

Post Posted April 7th, 2015, 7:21 pm

-Arch- wrote:wondered what was happening, i thought someone might have hacked the forum


That was my thought too. PhpBB isn't known for reliable security.
Latest: Firefox/60.0.2 *ESR/60.0.2 - Mobile/60.0.2 - Thunderbird/52.8.0
Nightly: Nightly/62.0a1 - Mobile/62.0a1 - Daily/62.0a1

Mouse5
 
Posts: 1330
Joined: April 11th, 2014, 7:34 pm
Location: Sydney Australia

Post Posted April 7th, 2015, 7:24 pm

Omega X wrote:
-Arch- wrote:wondered what was happening, i thought someone might have hacked the forum


That was my thought too. PhpBB isn't known for reliable security.

well not this old out of date one anyway. i would of thought 3.1 was better in the way of security goes.

dfoulkes

User avatar
 
Posts: 22264
Joined: June 28th, 2008, 10:31 pm
Location: Mesquite, Nevada

Post Posted April 8th, 2015, 9:52 am

Is what's been stated here so far have anything to do with....

I post a response to a thread and normally what I posted would return within a second or so... but for all of my posts created today all I get is 'connected' (I think it was that) ... and it never comes back that I posted...but if I then open a new tab with the topic-link it shows that it posted...

... I've restarted Firefox just to see if it would clear up the issue... I don't keep cache around and I have no idea what else would cause the problem... I 'just' never get a confirmation back that it posted.

EDIT... weird... if came back for this post but no earlier ones... I'll wait and check this problem out later.

EDIT2 ... just updating here... it happened another time so I decided to clear all MozillaZine cookies and start all over with new ones... seems to have cleared up the issue... never had a cookie issue with this site before... Oh Hell... it's back... more testing here then.
As you can see she's (The CAT) always alert and on the prowl for Meoware !!

Return to MozillaZine Site Discussion


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests