Page 1 of 1

Registration all messed - my bad

PostPosted: December 13th, 2016, 11:44 am
by jcp99
Tried to register. Filled out the registration form with this user name (maybe not) and put all the info: user name and password and email address into my password manager. Tried to login; error: user name not found
Tried to register again. Error: email in use.

EMail: mozillazine AT jcpenterises DOT biz

Any help would be appreciated.
Thanks
John :(

Re: Registration all messed - my bad

PostPosted: December 13th, 2016, 7:26 pm
by amrad
I think that should be 'jcpenterprises' not 'jcpenterises'.

Regards,

Dave.

Re: Registration all messed - my bad

PostPosted: December 14th, 2016, 2:54 am
by LIMPET235
Hi,
Have you tried using...
> johnpayne99
as your username?
Did you receive an email?
The Account has not been activated.
email = mozillazine at jcpenterprises.biz

Re: Registration all messed - my bad

PostPosted: December 20th, 2016, 11:38 am
by jcp99
Sorry to be so long in responding. Traveling all around the place for business. Thought i received a letter; does not to be in my inbox or junk folders. So if I received it; deleted with out confirming. Tried to get another confirmation letter from the login page but no can do because i do not login name; johnpayne99 does not work.. Simplest thing is to delete the unregistered account and i will register again.

Sorry for all this aggravation and hassle.

Thanks.

John
](*,)

Re: Registration all messed - my bad

PostPosted: December 20th, 2016, 2:45 pm
by James
The johnpayne99 name does exist as it is connected with mozillazine at jcpenterprises biz

You had not activated it yet with a activation email so I activated it.