MozillaZine

MozillaZine - HTTPS does not exist?

Talk about stuff specific to the site -- bugs, suggestions, and of course praise welcome.
kimi85
 
Posts: 63
Joined: December 1st, 2008, 2:55 am

Post Posted June 13th, 2020, 2:18 pm

Hi there,

I found very interesting that mozillazine.org forums is just opening without https:// (considered insecure) unlike many websites on the internet which is quite default.

When I manually add https:// prefix on address bar, Firefox is unable to connect this forum.

Is there any reason why MozillaZine does not use https?

Thanks.

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 123191
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted June 13th, 2020, 2:32 pm

Please, not this discussion again. viewtopic.php?f=11&t=3061172

kimi85
 
Posts: 63
Joined: December 1st, 2008, 2:55 am

Post Posted June 13th, 2020, 3:02 pm

DanRaisch wrote:Please, not this discussion again. viewtopic.php?f=11&t=3061172


Oh, thanks for pointing it out. I haven't seen this was discussed before.

LIMPET235
Moderator

User avatar
 
Posts: 39145
Joined: October 19th, 2007, 1:53 am
Location: The South Coast of N.S.W. Oz.

Post Posted June 14th, 2020, 5:33 am

Locking this to inhibit any spam.
Ancient Amateur Astronomer
Win-7-HP/Intel® DualCore-2.0GHz/500G HDD/4 Gig Ram/550Watt PSU/350WattUPS/Firefox-20.0-62.0-70.0/T-bird-2.0.0.24/SnagIt-v10.0.1/MWP-7.12.
(Always choose the "Custom" Install.)

Return to MozillaZine Site Discussion


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests