MozillaZine

GrApple theme stuff ...

Discuss application theming and theme development.
larzon83

User avatar
 
Posts: 68
Joined: December 14th, 2010, 5:50 pm

Post Posted October 10th, 2011, 1:33 pm

@tanzjoy
1.) Hit cmd + L
2.) You mean the Addon-bar? If i hide it, it stays hidden after restart. Maybe a conflict with another addon?! …


@kanketsu
The stop/reload problem should have been fixed in crapple 1.0.5. The glitch on the site-icon might be related to another addon. I remember seeing this when I had fission installed. Try disabling your extensions one by one and see if this helps.


@sausages, askme11 & windkiss72
Thx for the bugreport. I'll try to to fix this in the next version.



@ALL
- Please provide your actual version of Firefox, Mac OS X and Crapple if you report a bug (makes thins easier ;))
- I DON'T have Lion to test, bare with me

patrickjdempsey

User avatar
 
Posts: 23729
Joined: October 23rd, 2008, 11:43 am
Location: Asheville NC

Post Posted October 10th, 2011, 5:01 pm

I wouldn't worry tooo much about Lion support until Mozilla makes their official support version... which hasn't even made it to the UX branch which should happen before it merges with Nightly, so over 3 months away from release.
Tip of the day: If it has "toolbar" in the name, it's crap.
What my avatar is about: https://addons.mozilla.org/en-US/seamonkey/addon/sea-fox/

DJWebDUck

User avatar
 
Posts: 10
Joined: July 3rd, 2009, 6:28 pm

Post Posted October 10th, 2011, 10:03 pm

Larzon,

I've been trying to find a cure for this Bookmarks Toolbar bug when using the Restore Toolbar Control (Pill) Button add-on in a popout window:

Image

The only way I can get the Bookmarks Toolbar to appear is by disabling then re-enabling it whereas it should appear automatically when clicking the Pill button. Any ideas?

I tried modifying the browser.css code inside Crapple to this...
Code: Select all
/* ----- RESTORE TOOLBAR CONTROL (PILL) BUTTON ----- */
window[chromehidden~='toolbar'] toolbox, window[chromehidden~='toolbar'] toolbar {visibility:collapse!important;}

but I'm still ending up with the same result. What do you all think?

--Davey

PS: I'm using Crapple on Firefox 7 and have yet to find any major bugs! Keep up the great work and let me know if there's ever anything I can do help!
Tús na heagna eagla an Tiarna...
Proverbs 3:5-6 | Dikaia Upotheke | IRFU & USA Eagles | Go Aztecs! Go Gators! Go Ducks! Go Blue! Go Irish!

larzon83

User avatar
 
Posts: 68
Joined: December 14th, 2010, 5:50 pm

Post Posted October 11th, 2011, 4:23 am

@DJWebDUck
I think this is a normal FF behaviour. I know what you mean. I'm used to this for ages. So you have to stick with that, sorry. Thx for your kind words! ;)

kanketsu
 
Posts: 2
Joined: September 24th, 2011, 7:35 pm

Post Posted October 11th, 2011, 5:33 pm

@ larzon

Thanks for the lead; I found the culprit: UserChromeJS 1.4. Disabling this solves the problem :)

larzon83

User avatar
 
Posts: 68
Joined: December 14th, 2010, 5:50 pm

Post Posted October 22nd, 2011, 7:40 am

1.0.7 is out!
- added compatibility for Firefox 8 and 9
- fixed: url-go-button was visible and broken when a new tab was opened

http://larzon83.deviantart.com/art/CrAp ... -212515458

nu3ve

User avatar
 
Posts: 25
Joined: December 23rd, 2003, 4:48 pm

Post Posted October 23rd, 2011, 3:23 pm

Thank you for the update, larzon.

I've noticed 2 problems: the first one is that the buttons (back, forward, etc) disappear when the Firefox window is on focus, and reappears again when another window has the focus. And also the background colour for the tabs is blue. See the screenshot:
http://imageshack.us/f/534/firefox8crapple.jpg/

This could be a bug in Firefox rather than in your theme, though. The default theme works fine.

larzon83

User avatar
 
Posts: 68
Joined: December 14th, 2010, 5:50 pm

Post Posted October 24th, 2011, 10:10 am

@nu3ve
This is a Lion "bug" - I posted a dirty fix on deviantArt. I will further investigate when FF8 is officially released...

patrickjdempsey

User avatar
 
Posts: 23729
Joined: October 23rd, 2008, 11:43 am
Location: Asheville NC

Post Posted October 27th, 2011, 5:03 pm

Could either of you please confirm if this happens with other themes as well? If it does we probably need a separate thread here in Theme Development tackling that.
Tip of the day: If it has "toolbar" in the name, it's crap.
What my avatar is about: https://addons.mozilla.org/en-US/seamonkey/addon/sea-fox/

nu3ve

User avatar
 
Posts: 25
Joined: December 23rd, 2003, 4:48 pm

Post Posted October 30th, 2011, 10:28 am

I tried 2 themes more. The first one was Foxdie (graphite), which seems to work fine. However, I'm experiencing similar problems with MacOSX Theme. In this case, the navigation buttons never reappear, not even when the application loses the focus.
http://imageshack.us/f/341/macosxtheme.jpg/

DJWebDUck

User avatar
 
Posts: 10
Joined: July 3rd, 2009, 6:28 pm

Post Posted November 5th, 2011, 4:41 pm

Larzon,

I found this jQuery plugin - https://github.com/inuyaksa/jquery.nicescroll - and I want to know if there is ANY WAY we can implement this? I've downloaded and tried out the demo and IT DOES INDEED WORK (and I'm still on Snow Leopard)!!!

Let me know what you think when you get a chance!
Tús na heagna eagla an Tiarna...
Proverbs 3:5-6 | Dikaia Upotheke | IRFU & USA Eagles | Go Aztecs! Go Gators! Go Ducks! Go Blue! Go Irish!

larzon83

User avatar
 
Posts: 68
Joined: December 14th, 2010, 5:50 pm

Post Posted November 6th, 2011, 11:44 am

@DJWebDUck
Don't know if it's possible. I also can't see a benefit from this (for me). I think one of the next versions of FF will have that feature for Lion Users but not for SL. sorry.

sausages
 
Posts: 2
Joined: September 27th, 2011, 3:54 pm

Post Posted November 6th, 2011, 7:58 pm

larzon83 wrote:1.0.7 is out!
- added compatibility for Firefox 8 and 9
- fixed: url-go-button was visible and broken when a new tab was opened

http://larzon83.deviantart.com/art/CrAp ... -212515458


Thanks for the fix!

patrickjdempsey

User avatar
 
Posts: 23729
Joined: October 23rd, 2008, 11:43 am
Location: Asheville NC

Post Posted November 13th, 2011, 7:01 pm

The issue with the disappearing toolbar buttons is because Mozilla did a real hack-job on implementing Lion buttons:
viewtopic.php?f=18&t=2359343

You'll need to create a folder inside the browser skin called lion and copy Toolbar.png into it.
Tip of the day: If it has "toolbar" in the name, it's crap.
What my avatar is about: https://addons.mozilla.org/en-US/seamonkey/addon/sea-fox/

larzon83

User avatar
 
Posts: 68
Joined: December 14th, 2010, 5:50 pm

Post Posted November 14th, 2011, 12:39 pm

thx for the hint patrick. Will try it out...

Return to Theme Development


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests