MozillaZine

Web Developer .8 for Firefox "Edit CSS" Problem

Talk about add-ons and extension development.
pinch
 
Posts: 3
Joined: January 12th, 2005, 9:42 am

Post Posted January 12th, 2005, 10:49 am

When using the "Edit CSS" option of the Web Developer toolbar for Firefox, all of the images on the page I'm currrently viewing disappear. Is this normal?

remline

User avatar
 
Posts: 395
Joined: November 13th, 2002, 11:34 am

Post Posted January 12th, 2005, 11:49 am

Web Developer version 0.9.2 is out now. You may want to try that and see if it fixes the problem. Download it from this site.

chrispederick

User avatar
 
Posts: 243
Joined: February 6th, 2003, 1:45 pm

Post Posted January 12th, 2005, 12:08 pm

Yeah, there were a lot of bug fixes in Web Developer 0.9.x around the CSS functionality. Also see this forum topic about known issues with the handling of certain URL formats in the CSS:

http://www.chrispederick.com/forums/vie ... d=344#p344
<b>Extensions</b>:
[<a href="http://chrispederick.com/work/useragentswitcher/">User Agent Switcher</a> | <a href="http://chrispederick.com/work/webdeveloper/">Web Developer</a>]

pinch
 
Posts: 3
Joined: January 12th, 2005, 9:42 am

Post Posted January 12th, 2005, 12:16 pm

Cool, thanks for the info guys.

pinch
 
Posts: 3
Joined: January 12th, 2005, 9:42 am

Post Posted January 12th, 2005, 1:01 pm

For those interested:

There seems to be another bug in the Edit CSS feature. When I turn it on, all background images in the page are disabled. Checking "disable images" and then unchecking it does not fool it into turning the images back on. It is only background images that disappear.

See this page for an example:
http://www.londonconnects.gov.uk/e-gove … people.cfm

I'm using Firefox 0.9 on WinXP and using version 0.8 of the Web Developer bar.


This is because the stylesheets use relative paths such as this:

background: url(../../img/icon_aemail.gif) no-repeat 100% 50%;

And this becomes relative to the page rather than the CSS file when editing the CSS. I'm looking into a way to fix this, but I'm not there is an easy way short of parsing the entire style sheet for URLs and modifying them.

The best idea is to always use full paths such as:

background: url(/img/icon_aemail.gif) no-repeat 100% 50%;

oneworld95
 
Posts: 71
Joined: October 31st, 2006, 12:34 pm

Post Posted August 17th, 2010, 8:48 am

The issue persists in Version 1.1.8, but it's a minor one. Once I gave a path relative to the site root, the issue went away. I love this plugin :)

LoudNoise
Moderator

User avatar
 
Posts: 40048
Joined: October 18th, 2007, 1:45 pm
Location: Next door to the west

Post Posted August 17th, 2010, 8:57 am

You are replying to an elderly thread (2005). Locking.
Post wrangler
"Choose between the Food Select Feature or other Functions. If no food or function is chosen, Toast is the default."

Return to Extension Development


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests