MozillaZine

Menu Editor 1.2 beta

Talk about add-ons and extension development.
Old Makondo
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted August 2nd, 2005, 10:09 pm

Lawrence111 wrote:... Thanks again for your thoughts...

You're welcome ... even though it didn't take us anywhere! I had something similar to this with TabMix Plus last version (my mistake - didn't uninstall the previous version as CPU suggested!). But i was able to uninstall it from Safe Mode.
Good luck to you!

Ed1
 
Posts: 833
Joined: January 30th, 2005, 2:33 pm

Post Posted August 17th, 2005, 9:53 am

In Thunderbird 1.0.6 with Menu Editor 1.2 installed, I have a double separator in the Folder Pane context menu. I tried to check this and possibly eliminate it using Menu Editor. But I don't see the Folder Pane listed in Menu Editor's choices - only Thread Pane, Message Pane and the menu toolbar items.

Is there a way to have the Folder Pane customize menu available in Menu Editor so that I can eliminate, hopefully, the double separators.

Thanks.

asqueella
 
Posts: 4019
Joined: November 16th, 2003, 3:05 am
Location: Russia, Moscow

Post Posted August 17th, 2005, 9:58 am

Yeah, it doesn't have Folder Pane menu. File a bug.

Ed1
 
Posts: 833
Joined: January 30th, 2005, 2:33 pm

Post Posted August 17th, 2005, 10:05 am

asqueella, I'm not sure I understand you.

There is a context menu in TB when right-clicking on any of the mail accounts or their folders. This context menu has different items listed (which seem to relate to the Folder Pane) than the context menu in the Thread Pane or Message Pane.

asqueella
 
Posts: 4019
Joined: November 16th, 2003, 3:05 am
Location: Russia, Moscow

Post Posted August 17th, 2005, 11:15 am

Right, and we don't support editing it yet. I advised you to file a bug (request for enhancement) about that, so that we don't forget about the request.

BenBasson
Moderator

User avatar
 
Posts: 13671
Joined: February 13th, 2004, 5:49 am
Location: London, UK

Post Posted August 17th, 2005, 11:18 am


Ed1
 
Posts: 833
Joined: January 30th, 2005, 2:33 pm

Post Posted August 17th, 2005, 11:20 am

OK. Thanks.

knewbee
 
Posts: 22
Joined: August 17th, 2005, 10:47 pm

Post Posted September 1st, 2005, 8:17 am

HIDE button has a black frame around it. :( How to get rid of this frame?

asqueella
 
Posts: 4019
Joined: November 16th, 2003, 3:05 am
Location: Russia, Moscow

Post Posted September 1st, 2005, 8:24 am

You can't. It's a minor annoyance caused by a bug in Mozilla.

asqueella wrote:Please post further messages in this thread.


Could a moderator lock this one, please?

RAF
Moderator

User avatar
 
Posts: 12605
Joined: November 5th, 2002, 2:19 pm
Location: .nl

Post Posted September 1st, 2005, 1:58 pm

Yes.

Return to Extension Development


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests