MozillaZine

Fixes for extensions broken since new addon manager landed

Discussion about official Mozilla Firefox builds
boersenfeger

User avatar
 
Posts: 36
Joined: September 1st, 2010, 3:12 am
Location: Braunschweig, Nds, Deutschland

Post Posted October 8th, 2010, 8:10 am

Mr.Henky wrote:IETab Plus is broken. The moment I switch rendering cores, I get "Plugin is missing" message. Can someone confirm it?

Got to http://coralietab.mozdev.org/installation.html
Take the last Version 1.95.20100930
# [BUG FIX] 'Sync Cookie' features stops working since Firefox 4.0b5.
# [BUG FIX] IE Tab Plus does not properly handle redirects. See bug #23146.
# [BUG FIX] IE Tab Plus fails on Minefield 4.0b7pre. See bug #23268.
# [BUG FIX] External links open in a new window instead of a new tab. See bug #23286.
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:65.0) Gecko/20100101 Firefox/65.0.1
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:67.0) Gecko/20190219 Firefox/67a1
Visit the German Firefox-Forum wwx. camp-firefox.de/forum

JakobJ
 
Posts: 4
Joined: October 1st, 2010, 12:22 am

Post Posted October 8th, 2010, 8:54 am

Menu Editor, anyone?

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/710/

Tab context menu disappears with it enabled in 4.0.

Brummelchen
 
Posts: 4322
Joined: March 19th, 2005, 10:51 am

Post Posted October 8th, 2010, 10:53 am

was already solved
viewtopic.php?p=9080765#p9080765

WonderCsabo
 
Posts: 2230
Joined: June 25th, 2010, 9:29 am
Location: Budapest, Hungary

Post Posted October 10th, 2010, 5:31 am

Somebody know wich extension causes this?

When i fully loaded a site, the SGR button stays Stop button, and progress bar doesnt disappear.

rob64rock

User avatar
 
Posts: 2122
Joined: November 11th, 2009, 6:16 am

Post Posted October 10th, 2010, 5:44 am

WonderCsabo wrote:Somebody know wich extension causes this?

When i fully loaded a site, the SGR button stays Stop button, and progress bar doesnt disappear.


That was happening to with IE Tab PLus extension http://coralietab.mozdev.org/installation.html

WonderCsabo
 
Posts: 2230
Joined: June 25th, 2010, 9:29 am
Location: Budapest, Hungary

Post Posted October 10th, 2010, 6:04 am

I disabled that, but the problem is still here.

Here is my extension list:

about:me0.4.1
Now Playing X1.1.7
Vacuum PlacesImproved
Linkification
Stylish
Greasemonkey
Fasterfox
Dictionary Switcher
Forecastfox Weather
Flagfox
FlashGot
Screengrab
Default Manager
Hungarian dictionary
DOM Inspector
Adblock Element Hiding Helper
IE Tab Plus
Add-on Collector
Firefox Sync

rob64rock

User avatar
 
Posts: 2122
Joined: November 11th, 2009, 6:16 am

Post Posted October 10th, 2010, 6:12 am

WonderCsabo wrote:I disabled that, but the problem is still here.

Here is my extension list:

about:me0.4.1
Now Playing X1.1.7
Vacuum PlacesImproved
Linkification
Stylish
Greasemonkey
Fasterfox
Dictionary Switcher
Forecastfox Weather
Flagfox
FlashGot
Screengrab
Default Manager
Hungarian dictionary
DOM Inspector
Adblock Element Hiding Helper
IE Tab Plus
Add-on Collector
Firefox Sync


How are you getting Adblock Element Hiding Helper working I get a pop up saying its being deactivated anytime I try to install it since it doesn't recognize dev builds of Adblock plus? If I'm not mistaken Screengrab was causing some issues a few threads back.

WonderCsabo
 
Posts: 2230
Joined: June 25th, 2010, 9:29 am
Location: Budapest, Hungary

Post Posted October 10th, 2010, 6:28 am

I use Element Hiding Helper dev build. https://adblockplus.org/devbuilds/elemhidehelper/

It works fine with ABP dev build.

I'll try disabling Screengrab.

rob64rock

User avatar
 
Posts: 2122
Joined: November 11th, 2009, 6:16 am

Post Posted October 10th, 2010, 6:30 am

WonderCsabo wrote:I use Element Hiding Helper dev build. https://adblockplus.org/devbuilds/elemhidehelper/

It works fine with ABP dev build.

I'll try disabling Screengrab.


Thanks for dev build url for EHH for ABP.

WonderCsabo
 
Posts: 2230
Joined: June 25th, 2010, 9:29 am
Location: Budapest, Hungary

Post Posted October 10th, 2010, 7:20 am

Your welcome, and thanks for your help, too!

Bluefang's Status-4-Evar addon's outdated version caused my problem.

Avalanche

User avatar
 
Posts: 1
Joined: October 10th, 2010, 12:30 pm
Location: Poland

Post Posted October 10th, 2010, 1:15 pm

I fixed Image Zoom.

Image Zoom
Last edited by Avalanche on October 31st, 2010, 3:15 pm, edited 3 times in total.

WonderCsabo
 
Posts: 2230
Joined: June 25th, 2010, 9:29 am
Location: Budapest, Hungary

Post Posted October 11th, 2010, 1:43 am

Greasemonkey nightly is not working for me. I cant install addons, to be more exact, they are not showing up in the script list.

https://arantius.com/misc/gm-nightly/

Robba
 
Posts: 149
Joined: April 9th, 2010, 4:56 am

Post Posted October 12th, 2010, 12:32 pm

WonderCsabo wrote:Greasemonkey nightly is not working for me. I cant install addons, to be more exact, they are not showing up in the script list.

https://arantius.com/misc/gm-nightly/


I got fed up with GM, and not being able to access my scripts, so i moved to Scriptish (Does the same, uses same scripts, but more Fx4 compatible)
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/231203/

Just copy your GM scripts over to the Scriptish scripts folder from the GM scripts folder in your profile directory.

WonderCsabo
 
Posts: 2230
Joined: June 25th, 2010, 9:29 am
Location: Budapest, Hungary

Post Posted October 12th, 2010, 1:46 pm

Thanks! I'll try that.

dna108
 
Posts: 1
Joined: March 17th, 2005, 11:34 pm

Post Posted October 12th, 2010, 11:22 pm

Can any one fix CS Lite
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5207/
Looks like the developer not supporting/lost interest.

Can't get the menus(context) to show.

Return to Firefox Builds


Who is online

Users browsing this forum: streetwolf and 2 guests