MozillaZine

Fixes for extensions broken since new addon manager landed

Discussion about official Mozilla Firefox builds
Omega X

User avatar
 
Posts: 8185
Joined: October 18th, 2007, 2:38 pm
Location: A Parallel Dimension...

Post Posted May 14th, 2010, 8:57 pm

The world isn't quite ready for a command prompt in a browser.
Latest: Firefox/81.0 *ESR/78.3.0 - Mobile/81.1.1 - Thunderbird/78.2.2
Nightly: Nightly/83.0a1 - Mobile/GV 82.0a1 - Daily/83.0a1

earlpiggot

User avatar
 
Posts: 712
Joined: May 30th, 2004, 2:40 pm
Location: Greece

Post Posted May 15th, 2010, 2:52 am

http://mozillalabs.com/ubiquity/2010/03 ... refox-3-6/

Has been working smoothly til the launch of the new addon manager

Kakiray
 
Posts: 12
Joined: May 14th, 2010, 6:29 pm

Post Posted May 15th, 2010, 3:07 am

Is there any fix for Image Zoom?

thebudman
 
Posts: 138
Joined: November 26th, 2007, 2:16 am

Post Posted May 15th, 2010, 4:50 pm

Kakiray wrote:Is there any fix for Image Zoom?

I been waiting for a fix too lol

Drug0y
 
Posts: 362
Joined: June 3rd, 2007, 4:00 am
Location: Moscow, Russia (GMT: +3:00)

Post Posted May 16th, 2010, 7:39 am

is there any fix for Stylish?

GTK66
 
Posts: 1896
Joined: May 30th, 2004, 5:20 am

Post Posted May 16th, 2010, 8:00 am

Drug0y wrote:is there any fix for Stylish?

May 1st, 2010, 2:57 pm

Post Posted May 1st, 2010, 2:57 pm
I changed a few files in the Stylish Content folder that will make your styles visisble again. The only option you have is to Edit the style. No disable, enable, update buttons. The price you pay for a hack job. :D Replace the Stylish files with my files. Your Stylish should be version 1.0.8.

Here's the link:

http://depositfiles.com/files/n5f5xcrxy


From earlier in this thread by Streetwolf, not sure if it still works.

earlpiggot

User avatar
 
Posts: 712
Joined: May 30th, 2004, 2:40 pm
Location: Greece

Post Posted May 16th, 2010, 9:22 am

Ubiquity 0.5.5pre8.20100516 is compatible now. Thank you, satyr

chester0

User avatar
 
Posts: 5
Joined: May 16th, 2010, 9:33 am

Post Posted May 16th, 2010, 9:36 am

Any ideas on how to fix NoSquint?

Rigido

User avatar
 
Posts: 446
Joined: August 1st, 2003, 2:01 am
Location: Rome, Italy

Post Posted May 17th, 2010, 6:37 am

Hi,
I'm trying to fix the "Components.classes['@mozilla.org/extensions/manager;1'] is undefined" with ImagehostGrabber plugin that stopped working with the new Plugin Manager.
The code that the developer used is
Code: Select all
cacheFile = Components.classes["@mozilla.org/extensions/manager;1"].getService(Components.interfaces.nsIExtensionManager).getInstallLocation(id).getItemLocation(id);

Where can I find how to do the same thing with the new plugin manager?

Thanks.
Ciao,
Rigido.

alex_mayorga
 
Posts: 1906
Joined: May 8th, 2008, 9:35 am
Location: Monterrey/Zacatecas, Mexico

Post Posted May 17th, 2010, 9:03 am

Anyone using Echofonthat can confirm bustage and maybe provide a fix? [-o<
Last edited by alex_mayorga on May 17th, 2010, 9:07 am, edited 1 time in total.

The_Rave
 
Posts: 95
Joined: January 25th, 2005, 8:36 am
Location: Germany

Post Posted May 17th, 2010, 9:03 am


KWierso
 
Posts: 8831
Joined: May 7th, 2006, 10:29 pm
Location: California

Post Posted May 17th, 2010, 9:30 am

Rigido wrote:Hi,
I'm trying to fix the "Components.classes['@mozilla.org/extensions/manager;1'] is undefined" with ImagehostGrabber plugin that stopped working with the new Plugin Manager.
The code that the developer used is
Code: Select all
cacheFile = Components.classes["@mozilla.org/extensions/manager;1"].getService(Components.interfaces.nsIExtensionManager).getInstallLocation(id).getItemLocation(id);

Where can I find how to do the same thing with the new plugin manager?

Thanks.

I had a similar use of the extension manager in an extension that I maintain.
The only way I saw to get it to work was to use the directory service to get your profile directory, then append "extensions" and then append the extension's ID. This worked, for the most part. You can no longer do this with that extension.

ShareBird

User avatar
 
Posts: 2740
Joined: December 8th, 2004, 7:09 am
Location: Berlin | Made in Brasil

Post Posted May 17th, 2010, 9:47 am

KWierso wrote: You can no longer do this with that extension.

Hmmm... I'm using it for my extensions without problems...
Silvermel - A Theme for Firefox and Thunderbird
YATT - Yet Another Theme Tutorial
Don't give a man a fish. Teach him how to fish instead.

WildcatRay

User avatar
 
Posts: 7480
Joined: October 18th, 2007, 7:03 pm
Location: Columbus, OH

Post Posted May 17th, 2010, 10:03 am

ShareBird wrote:
KWierso wrote: You can no longer do this with that extension.

Hmmm... I'm using it for my extensions without problems...

I discovered that Free Download Mgr. uses this approach for it's Fx add-on.
Ray

OS'es: 4 computers with Win10 Pro 64-bit; Current Firefox, Beta, Nightly, Chrome, Vivaldi

The_Rave
 
Posts: 95
Joined: January 25th, 2005, 8:36 am
Location: Germany

Post Posted May 17th, 2010, 10:23 am

@KWierso

have a look at the __LOCATION__ property and then use parent to get the right directory. Althought, i dont know how it works with jar packages.

Return to Firefox Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests