MozillaZine

The Official Win32 20110717 builds are out

Discussion about official Mozilla Firefox builds
Chris000001
 
Posts: 458
Joined: September 12th, 2005, 4:43 pm

Post Posted July 16th, 2011, 11:07 pm

rob64rock wrote:
squall_leonhart wrote:
Andu wrote:Hm anybody else having issues with using this build with TMP? I'm using the 0303 version of TMP since that one was still working with the last Nightly versions but today's Nightly is unusable with TMP.


the modified version on the tmp forum by segaja is working here.
could tell it wasn't previously because the undo tabs list was broken in the history menu

Andu wrote:Thanks. Will try that.

Edit: That didn't help and looking into the TMP dev thread it seems to be quite a few with that problem. Will just have to wait for a properly fixed version.

I can concur with the others and Andu that the Tab Mix Plus 0.3.8.6pre.110303a and Seraja Unofficial Patched Dev TMP build are both busted on the latest Win32 Nightly 20110716 on WinXP and Win7. So, it seems we will all just have to wait for an Official Dev TMP fixed for Firefox 7 & 8, once onemen gets back from being on vacation.
I think it's broken in Firefox 7 and above. https://developer.mozilla.org/en/nsIDOMWindowInternal I looked through some of the changes to the nightly's tests. Everyone I checked, nsIDOMWindowInternal was replaced with nsIDOMWindow. I found it twice in tabmixplus.xpi\chrome\tabmixplus.jar\content\links\contentLinks.js - there is a third occurrence in that file, but only in a comment. After changing those, TMP seems to work. It may still be broken, just not so badly that it totally breaks Firefox. I can't find a link that opens a new window with no toolbars/menubar/locationbar to test.

mikedl

User avatar
 
Posts: 1236
Joined: October 14th, 2010, 4:47 pm
Location: Florida, USA

Post Posted July 17th, 2011, 1:15 am

It appears Bluefang has found a work around to what you are describing ...

see here

Nice work, Bluefang ... thanks! :)
"It may be that there are true demonstrations; but this is not certain. Thus, this proves nothing else but that it is not certain that all is uncertain, to the glory of skepticism." Pascal's Pensées

rob64rock

User avatar
 
Posts: 2122
Joined: November 11th, 2009, 6:16 am

Post Posted July 17th, 2011, 1:21 am

Chris000001 wrote:
rob64rock wrote:I can concur with the others and Andu that the Tab Mix Plus 0.3.8.6pre.110303a and Segaja Unofficial Patched Dev TMP build are both busted on the latest Win32 Nightly 20110716 on WinXP and Win7. So, it seems we will all just have to wait for an Official Dev TMP fixed for Firefox 7 & 8, once onemen gets back from being on vacation.

I think it's broken in Firefox 7 and above. https://developer.mozilla.org/en/nsIDOMWindowInternal I looked through some of the changes to the nightly's tests. Everyone I checked, nsIDOMWindowInternal was replaced with nsIDOMWindow. I found it twice in tabmixplus.xpi\chrome\tabmixplus.jar\content\links\contentLinks.js - there is a third occurrence in that file, but only in a comment. After changing those, TMP seems to work. It may still be broken, just not so badly that it totally breaks Firefox. I can't find a link that opens a new window with no toolbars/menubar/locationbar to test.

I combined your nsiDOMwindow fix with Segaja Unofficial Patched Dev TMP build above to make Segaja/Chris Unofficial V2 Patched Dev TMP build and uploaded it here: http://www.mediafire.com/?24b1wirf8ahm4b6, I've tested it on latest Aurora 7.0a2 & Nightly 8.0a1 Win32 20110716 builds and have not seen any problems so far.

Thanks Chris for this needed fix.... =D>

BruceAWittmeier

User avatar
 
Posts: 2628
Joined: June 9th, 2008, 10:53 am
Location: Near 37.501685 -80.147967

Post Posted July 17th, 2011, 5:26 am

rob64rock,

Looks like the fix is working with nightly build:

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/ ... 310868214/

Only thing I noticed was there was no "restart now" upon completion of the .xpi file. Not a problem, just an observation.
~ I'm only here to Pay it Forward. ~

"I often take a very long windy road to my destination. When I arrive I often wonder how I missed the shortcut".

GTK66
 
Posts: 1896
Joined: May 30th, 2004, 5:20 am

Post Posted July 17th, 2011, 5:30 am

For what I use TMP for, the 0303a Dev build is working for me.

malliz
Folder@Home

User avatar
 
Posts: 43409
Joined: December 7th, 2002, 4:34 am
Location: Australia

Post Posted July 17th, 2011, 6:44 am

Build is out
changeset - 72880:da362a07a5ee
What sort of man would put a known criminal in charge of a major branch of government? Apart from, say, the average voter.
"Terry Pratchett"

supernova_00
 
Posts: 4832
Joined: June 24th, 2004, 8:03 pm
Location: Maryland, USA

Post Posted July 17th, 2011, 7:04 am

KWierso wrote:
supernova_00 wrote:Sorry to repost but this wasn't responded to a couple of days ago.

So how do we update the build? All I see in the about window is "You are currently on the nightly update channel" with no button to update from the 2011-07-10 build

Can you post a screenshot of the About window?


http://img88.imageshack.us/img88/7477/unled1se.png

Pal-moz, I do use the zip builds. My issue is that there is no update button in the about window.

pal-moz
 
Posts: 5937
Joined: September 23rd, 2005, 5:40 pm
Location: Tokyo , Japan

Post Posted July 17th, 2011, 7:18 am

supernova_00 wrote:snip

http://img88.imageshack.us/img88/7477/unled1se.png

Pal-moz, I do use the zip builds. My issue is that there is no update button in the about window.

OK,
then why don't you manually update ?
and do/did check with safe-mode, new profile ?
[Desktop] Windows 7 Professional (32bit/SP1) / Geforce GTX 660Ti 2GB (350.12) / 4GB RAM

GTK66
 
Posts: 1896
Joined: May 30th, 2004, 5:20 am

Post Posted July 17th, 2011, 7:44 am

My issue is that there is no update button in the about window.


Zip build will not have an update button. If you want an update option, just install Firefox. If you don't want to install it for whatever reason then just manually update as suggested.

Omega X

User avatar
 
Posts: 8009
Joined: October 18th, 2007, 2:38 pm
Location: A Parallel Dimension...

Post Posted July 17th, 2011, 10:25 am

Umm...

When you open the "About" window, it checks automatically. None of the builds have an update button unless you turn off Automatic Updates, even official releases.
Latest: Firefox/58.0.2 *ESR/52.6.0 - Mobile/58.0.2 - Thunderbird/52.6.0 - SeaMonkey/2.49.1
Nightly: Nightly/60.0a1 - Mobile/60.0a1 - Daily/60.0a1 - SeaMonkey/2.56a1

GTK66
 
Posts: 1896
Joined: May 30th, 2004, 5:20 am

Post Posted July 17th, 2011, 10:34 am

Omega X wrote:Umm...

When you open the "About" window, it checks automatically. None of the builds have an update button unless you turn off Automatic Updates, even official releases.


Ummm.... Mine does and I don't have anything turned off. it is turned on but only to check so I suppose you are correct.

ssj12
 
Posts: 78
Joined: September 7th, 2010, 6:26 pm

Post Posted July 17th, 2011, 11:51 am

x64 build is out

Peter(6)

User avatar
 
Posts: 13011
Joined: September 4th, 2003, 1:26 am
Location: Maassluis, The Netherlands

Post Posted July 17th, 2011, 1:42 pm

nightly build threads 20040225 (FF 0.8.0+) - 20120331 (FF14a)

Return to Firefox Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests