MozillaZine


The Official Win32 20050503 [Trunk] build is out.

Discussion about official Mozilla Firefox builds
Peter(6)

User avatar
 
Posts: 13011
Joined: September 4th, 2003, 1:26 am
Location: Maassluis, The Netherlands

Post Posted May 2nd, 2005, 2:57 pm

tongle wrote:Is the whole scrolling issued fixed in any of the official trunks yet?
Yes
nightly build threads 20040225 (FF 0.8.0+) - 20120331 (FF14a)

tongle
 
Posts: 672
Joined: March 13th, 2004, 3:15 pm

Post Posted May 2nd, 2005, 3:23 pm

Something weird going on...

When installing the UserAgent Switch 0.6.5, restarting firefox doesn't install it...it still says that it'll be installed the next time ff is restarted, but that isn't the case, and in turn, it causes the software update to hang. Can anyone confirm this?
<b><a href="http://www.petitiononline.com/f1254114/petition.html">Sign this petition if you want to help spread Firefox</a></b>

Jason D.
 
Posts: 34
Joined: April 2nd, 2005, 12:54 pm

Post Posted May 2nd, 2005, 3:34 pm

So, has Ben had a chance to look through the red list yet?

Peter(6)

User avatar
 
Posts: 13011
Joined: September 4th, 2003, 1:26 am
Location: Maassluis, The Netherlands

Post Posted May 2nd, 2005, 4:04 pm

tongle wrote:Something weird going on...

When installing the UserAgent Switch 0.6.5, restarting firefox doesn't install it...it still says that it'll be installed the next time ff is restarted, but that isn't the case, and in turn, it causes the software update to hang. Can anyone confirm this?
UAS is the cause of lots of problems, both on branch and trunk
nightly build threads 20040225 (FF 0.8.0+) - 20120331 (FF14a)

daledude

User avatar
 
Posts: 75
Joined: May 9th, 2004, 4:52 pm

Post Posted May 2nd, 2005, 4:17 pm

This page scrolls way slow for me, anyone else?
http://www.regular-expressions.info/anchors.html

dx9/radeon9800/cleartype on/smooth scroll on
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050502 Firefox/1.0+

dgrimm1
 
Posts: 632
Joined: December 7th, 2004, 3:55 pm
Location: Kansas USA

Post Posted May 2nd, 2005, 4:48 pm

I really appreciate Ben's blog notes (see links in Peter's first post of this thread) - He doesn't feel the need to HAVE to find something to write about every day, and his posts are always informative and right to the point... And having a well done patch system will really add to the Firefox experience.

0live
 
Posts: 799
Joined: June 15th, 2004, 7:28 am
Location: Brussels

Post Posted May 2nd, 2005, 5:05 pm

daledude wrote:This page scrolls way slow for me, anyone else?
http://www.regular-expressions.info/anchors.html

dx9/radeon9800/cleartype on/smooth scroll on
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050502 Firefox/1.0+

Yes, with Smooth Scrolling on
Linux i686 (ubuntu-gutsy) | Minefield (20081118020400) | Tb 2.0.0.17pre (2008092517) w/ Lightning

Defenestration
 
Posts: 359
Joined: July 7th, 2004, 11:33 am

Post Posted May 2nd, 2005, 5:10 pm

I use Firefox with Proxomitron and Grypen's Filter Set and have a problem.

I'm not sure if this is a problem with Firefox or Grypens Filter Set, but the green Proxo icon can get stuck in the wrong state sometimes after moving the mouse cursor over it. It can also sometimes leave the mouse cursor as a hand icon, which when moved flickers between an arrow and the hand, ending up as a hand when the cursor stops. The status bar shows "javascript:void()"

For an example, go the this page and move the mouse cursor quickly over the top left of the "Mozilla Store" box on the right of the page (2nd box down on the right).

FYI, I am using the latest nightly, but I'm pretty sure the problem also occurred when using the release version of FF 1.0.3.

Is this a problem with FF or Grypen's filter set ?

chob
 
Posts: 4283
Joined: May 17th, 2003, 12:05 pm
Location: London, UK

Post Posted May 2nd, 2005, 5:22 pm

daledude wrote:This page scrolls way slow for me, anyone else?
http://www.regular-expressions.info/anchors.html

dx9/radeon9800/cleartype on/smooth scroll on
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050502 Firefox/1.0+

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050502 Firefox/1.0+
Scrolls fine for me with smooth scrolling. Using ClearType?

daledude

User avatar
 
Posts: 75
Joined: May 9th, 2004, 4:52 pm

Post Posted May 2nd, 2005, 5:47 pm

chob wrote:
daledude wrote:This page scrolls way slow for me, anyone else?
http://www.regular-expressions.info/anchors.html

dx9/radeon9800/cleartype on/smooth scroll on
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050502 Firefox/1.0+

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050502 Firefox/1.0+
Scrolls fine for me with smooth scrolling. Using ClearType?


I have clear type on. Or, if your asking what it is - Display Properties/Appearance/Effects/Smoother edges of screen fonts combobox.

Is cleartype always going to be an issue? I hate not using it.

EDIT #65536: That page has a png background.

chob
 
Posts: 4283
Joined: May 17th, 2003, 12:05 pm
Location: London, UK

Post Posted May 2nd, 2005, 6:04 pm

cleartype slows down firefox on certain pages.

But from what i've read (and hopefully understand) in the devs chatroom, there's some spiffy new code that can handle a million glyphs a second which should get landed on the trunk one day. but no idea when - and i can't be sure i understood the conversation properly either, so it might have nothing to do with cleartype :)

IceDogg
 
Posts: 657
Joined: July 24th, 2004, 11:26 am

Post Posted May 2nd, 2005, 6:32 pm


mcm_ham

User avatar
 
Posts: 1747
Joined: June 16th, 2004, 6:09 am
Location: Christchurch, New Zealand

Post Posted May 2nd, 2005, 7:34 pm

What do you guys think about Bug 292688 that I've filed. I apologise Peter(6) if this is a bit off topic.

Ria

User avatar
 
Posts: 3550
Joined: March 21st, 2004, 3:25 am
Location: Netherlands

Post Posted May 2nd, 2005, 10:45 pm

tongle wrote:Something weird going on...

When installing the UserAgent Switch 0.6.5, restarting firefox doesn't install it...it still says that it'll be installed the next time ff is restarted, but that isn't the case, and in turn, it causes the software update to hang. Can anyone confirm this?

I installed 0.6.3 several times: no problem at all. The later version caused Firefox 1.0.3 not to run anymore, so I never updated the extension.

krmathis

User avatar
 
Posts: 4699
Joined: May 24th, 2004, 9:40 pm
Location: Oslo, Norway

Post Posted May 2nd, 2005, 11:20 pm

Peter, could you please add this bug to your list?
#292530 [Core]-Build on Mac OS X "Tiger" (10.4)

Return to Firefox Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests