MozillaZine


The Official Win32 20050503 [Trunk] build is out.

Discussion about official Mozilla Firefox builds
Peter(6)

User avatar
 
Posts: 13011
Joined: September 4th, 2003, 1:26 am
Location: Maassluis, The Netherlands

Post Posted May 2nd, 2005, 11:33 pm

powerbook wrote:Peter, could you please add this bug to your list?
#292530 [Core]-Build on Mac OS X "Tiger" (10.4)
No, I include build-config in fixed but it's not for the red-list
nightly build threads 20040225 (FF 0.8.0+) - 20120331 (FF14a)

krmathis

User avatar
 
Posts: 4699
Joined: May 24th, 2004, 9:40 pm
Location: Oslo, Norway

Post Posted May 3rd, 2005, 12:19 am

^ No problem

BenneJezzerette

User avatar
 
Posts: 1482
Joined: November 1st, 2004, 1:47 am
Location: Ghost in the Machine

Post Posted May 3rd, 2005, 12:19 am

Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i586; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050502 Firefox/1.0+

I see two things that seem to have been fixed. 1: the Vanishing Blimp no longer vanshes. 2: the Help actually displays help now and does not fade in and out randomly. Great work everyone. Keep up the good work and continue making the best Browser.
Vista Home Premium 64 AMD 9950 Quad Core + 8GB DDR2 1066 1x500GB 1X750GB Partitioned 1X1TB MSI GTX260 896
Firefox Safe Browsing - Pocomail Safe E-Mail from Script Kitties
True Internet Surfing + E-Mail not Junk

a;skdjfajf;ak

User avatar
 
Posts: 17002
Joined: July 10th, 2004, 8:44 am

Post Posted May 3rd, 2005, 5:27 am

Peter:

I filed a bug for the formatting failure on www.msnbc.com
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=292727

gahbmwM5

User avatar
 
Posts: 1060
Joined: June 21st, 2003, 12:31 pm
Location: USA

Post Posted May 3rd, 2005, 5:52 am

Peter,

Although I have not followed up on the latest 'adventures' of the Trunk like I use to, I had to make a comment in your thread...

After using Yahoo! Mail for so long (bad force of habit-lol) and all the issues that I and other members are experiencing, I am so pleased with my new Gmail account that you kindly extended a invitation to.

Absolutely no 'double frames' present (like in Yahoo! Mail-and their official postion not to support any Mozilla products) great features, Rich text (if needed albeit rarely) works right off the bat with FF without any extension, ect., ect..

Thanks again to a very happy Gmail fan!

\:D/
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:2.0b7) Gecko/20100101 Firefox/4.0b7

xal

User avatar
 
Posts: 123
Joined: September 16th, 2004, 5:52 pm
Location: Buenos Aires, Argentina

Post Posted May 3rd, 2005, 5:56 am

I see that the help window is set to be always on top, and that links to web pages inside the help open in new windows, completely disregarding the tab preferences i set (never new windows, new tab in most recent window). Is this supposed to be like this?
xal

Fallen One

User avatar
 
Posts: 68
Joined: September 1st, 2004, 9:02 am
Location: Location: Behind you...

Post Posted May 3rd, 2005, 5:56 am

The only extension I can't see to get installed is Adblock. Everything else is working fine for me and this "must have" extension just refuses to install. It stays in a permanent "...will be installed next time you restart..." period and just never gets installed. Anyone know what I can do to make this work with the build I am using (it's in my signature)?
"I hit him to get his attention. I shot him to calm him down. I killed him to reason with him."
-- Henry Rollins
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b5) Gecko/20050920 Firefox/1.4

a;skdjfajf;ak

User avatar
 
Posts: 17002
Joined: July 10th, 2004, 8:44 am

Post Posted May 3rd, 2005, 5:58 am

Anyone else note that 'right-click' on tab, hover over a selection is bringing up the 'tool-tip' ???

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050502 Firefox/1.0+

Caleb666
 
Posts: 227
Joined: April 8th, 2005, 11:55 am

Post Posted May 3rd, 2005, 6:11 am

Littlemutt wrote:Anyone else note that 'right-click' on tab, hover over a selection is bringing up the 'tool-tip' ???

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050502 Firefox/1.0+


Yes !

Might have something to do with that recent tooltip bug being fixed. ...

ShareBird

User avatar
 
Posts: 2740
Joined: December 8th, 2004, 7:09 am
Location: Berlin | Made in Brasil

Post Posted May 3rd, 2005, 6:15 am

Fallen One wrote:The only extension I can't see to get installed is Adblock. Everything else is working fine for me and this "must have" extension just refuses to install. It stays in a permanent "...will be installed next time you restart..." period and just never gets installed. Anyone know what I can do to make this work with the build I am using (it's in my signature)?


Have you tried the one I posted in this topic??


Robert S.

User avatar
 
Posts: 4399
Joined: April 24th, 2004, 3:04 am
Location: Bay Area, CA

Post Posted May 3rd, 2005, 6:24 am

there is also a bug in the code that causes it to not run through the actions to perform properly so sometimes an extension is installed and working though the EM states otherwise... at others several restarts will fix it.

Fallen One

User avatar
 
Posts: 68
Joined: September 1st, 2004, 9:02 am
Location: Location: Behind you...

Post Posted May 3rd, 2005, 6:34 am

ShareBird wrote:
Have you tried the one I posted in this topic??



Yes, I have tried that one. Still does the same thing. Hehe, of course, this is my luck you know. :)
"I hit him to get his attention. I shot him to calm him down. I killed him to reason with him."
-- Henry Rollins
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b5) Gecko/20050920 Firefox/1.4

Peter(6)

User avatar
 
Posts: 13011
Joined: September 4th, 2003, 1:26 am
Location: Maassluis, The Netherlands

Post Posted May 3rd, 2005, 6:56 am

Littlemutt wrote:Peter:

I filed a bug for the formatting failure on www.msnbc.com
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=292727
msnbc=IE
I'm not seeing any links, the page is just wide, very wide
nightly build threads 20040225 (FF 0.8.0+) - 20120331 (FF14a)

ShareBird

User avatar
 
Posts: 2740
Joined: December 8th, 2004, 7:09 am
Location: Berlin | Made in Brasil

Post Posted May 3rd, 2005, 7:23 am

daledude wrote:This page scrolls way slow for me, anyone else?
http://www.regular-expressions.info/anchors.html

dx9/radeon9800/cleartype on/smooth scroll on
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050502 Firefox/1.0+


This page works fine for me with smooth scroll on, but this page:

http://weblogs.mozillazine.org/djst/arc ... 05650.html

is a nightmare...

.

avbohemen
 
Posts: 292
Joined: April 25th, 2003, 6:50 am
Location: The Netherlands

Post Posted May 3rd, 2005, 7:28 am

Can anyone confirm if bug 279675 still occurs? I haven't tested nightlies in a while, but 20050405 had the bug, in yesterday's build it is gone.

Return to Firefox Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest