MozillaZine

Official 0.7 RELEASE CANDIDATES for Windows and Linux

Discussion about official Mozilla Firefox builds
Zeron
 
Posts: 1067
Joined: March 6th, 2003, 3:33 pm

Post Posted September 28th, 2003, 8:42 pm

Working well for me. Running Flash Player 7. No overly horrible problems I can see, except sometimes when changing themes it still crashes, and sometimes the OK button in the options doesn't close the dialog after switching themes. But that's probably a theme compatibility problem. Works great with default theme.

jnifoo
 
Posts: 1
Joined: September 29th, 2003, 5:54 am

Post Posted September 29th, 2003, 5:56 am

Random crashes when using firebird for classic navigation with a new install a new profile and mozilla 1.4 not in memory under win2K.
Continue testing in case I understand why/when a crash occured

old Neil Parks
Moderator
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted September 29th, 2003, 11:09 am

jrduncans wrote:(At a minimum) Phoenity Modern and Phoenity Neo themes now kill my back and forward buttons. Back to default theme.


Look for a version of the theme later than approx Aug 17.

Zeron
 
Posts: 1067
Joined: March 6th, 2003, 3:33 pm

Post Posted September 29th, 2003, 12:04 pm

I didn't want to say it before, because I wasn't 100% sure... but this build appears to be as fast as the Aeb 08-17 AXP optimized build I was running till now. Very nice! I'd love to see how an optimized version of this performs.

Warduke
 
Posts: 630
Joined: November 4th, 2002, 7:49 pm

Post Posted September 29th, 2003, 1:46 pm

I've wanted to ask about this for a while but I keep forgetting. When I highlight a word and then right-click to do a web search, nothing happens. I'm not sure when this problem started but it's been there way before this build.

Anyone have any idea what could be the problem?
Firefox : One Browser to Rule Them All.

alcatraz52
 
Posts: 372
Joined: August 17th, 2003, 11:27 pm

Post Posted September 29th, 2003, 2:03 pm

Are you running TBE?

JohanB
 
Posts: 8
Joined: May 30th, 2003, 11:31 am
Location: Stockholm, Sweden

Post Posted September 29th, 2003, 2:34 pm

For the last months my FB has been crashing when I visit www.wikipedia.org. I've reported this before but then no one else had this problem.

Does wikipedia.org still works smoothly for everyone else?

Win XP SP1
Clean install & new profile
No extensions

PaulS
 
Posts: 84
Joined: February 7th, 2003, 8:25 am

Post Posted September 29th, 2003, 2:36 pm

mrjean wrote:For the last months my FB has been crashing when I visit www.wikipedia.org. I've reported this before but then no one else had this problem.

Does wikipedia.org still works smoothly for everyone else?


WFM w/ Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.5b) Gecko/20030916 Firebird/0.6.1+
- Paul

Warduke
 
Posts: 630
Joined: November 4th, 2002, 7:49 pm

Post Posted September 29th, 2003, 2:44 pm

alcatraz52 wrote:Are you running TBE?


Yes I am, the latest one (2003090302)

And as for www.wikipedia.org, WFM.
Firefox : One Browser to Rule Them All.

alcatraz52
 
Posts: 372
Joined: August 17th, 2003, 11:27 pm

Post Posted September 29th, 2003, 2:56 pm

I had the same problem Warduke, with 0.61 I think :(

Uninstalling TBE fixed it.

shadytrees
Moderator

User avatar
 
Posts: 11743
Joined: November 30th, 2002, 6:41 am

Post Posted September 29th, 2003, 3:08 pm

Warduke wrote:Yes I am, the latest one (2003090302)

That's not the latest one. This is:
http://white.sakura.ne.jp/~piro/xul/xpi ... s_test.xpi

lucmove

User avatar
 
Posts: 76
Joined: August 6th, 2003, 5:00 am

Post Posted September 29th, 2003, 4:04 pm

I just installed FB 0.7 with my favorite theme, Bluemonkey. It seems to have a slower, or should I say heavier feel. And the scroll bar disappears sometimes.

Luciano

jmccrary
 
Posts: 61
Joined: March 14th, 2003, 5:20 pm

Post Posted September 29th, 2003, 4:24 pm

Warduke wrote:I've wanted to ask about this for a while but I keep forgetting. When I highlight a word and then right-click to do a web search, nothing happens. I'm not sure when this problem started but it's been there way before this build.

Anyone have any idea what could be the problem?

I also had this problem, but I managed to fix it by uninstalling and reinstalling my theme (breeze). I also replaced the chrome.rdf file in the Firebird\Chrome directory, although that probably was not needed. Hope this works for you - it did for me

Warduke
 
Posts: 630
Joined: November 4th, 2002, 7:49 pm

Post Posted September 29th, 2003, 4:48 pm

I unistalled TBE, web search still didn't work.
Got the new test TBE, still no go.
I reinstalled my theme and nothing, it still doesn't work.

When I tried out a new profile, then it worked.
Firefox : One Browser to Rule Them All.

devhen

User avatar
 
Posts: 38
Joined: December 18th, 2002, 12:27 pm
Location: Utah, USA

Post Posted September 29th, 2003, 6:04 pm

does it still have the 'java crashes on Linux' bug?

Return to Firefox Builds


Who is online

Users browsing this forum: bjherbison and 3 guests