MozillaZine

The first official 20190102 builds are out

Discussion about official Mozilla Firefox builds
TheVisitor
 
Posts: 4769
Joined: May 13th, 2012, 10:43 am

Post Posted January 5th, 2019, 7:32 am

WaltS48 wrote:I just installed Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:66.0) Gecko/20100101 Firefox/66.0 Build ID: 20190104214806 from https://archive.mozilla.org/pub/firefox ... a-central/ and doing a Help > About Nightly tells me I'm up to date.


Near as I can tell, that is the latest Nightly.. Today's Nightly did not start on time or as expected. It only started (at least for windows 63 mins ago), normally takes about 2 hrs to build.

Are You A Wiiizard?
 
Posts: 343
Joined: August 30th, 2012, 4:27 am

Post Posted January 5th, 2019, 9:05 am

I'm on build 4b3fc8b91280 after manually updating from the website and just noticed black screen on Youtube (it's only brief, about 0.4secs). Previously I was experiencing white screens. WR enabled.

streetwolf

User avatar
 
Posts: 2299
Joined: August 21st, 2011, 8:07 am
Location: NJ (USA)

Post Posted January 5th, 2019, 9:19 am

The latest Nightly is
20190105123739
https://hg.mozilla.org/mozilla-central/ ... 9fd2977928

Because of the problems with update you'll have to manually update by either using the current exe or the zip file as I did. I suspect the update problem will be fixed with a manual update at some point.
Intel Core i9-9900K@5.15GHz | Gigabyte Z390 AORUS MASTER | Corsair 1000W PSU | Corsair H115i CPU Cooler | Corsair 32GB RAM | EVGA GTX 1080 Ti FTW3 11GB | BenQ PD3200U 32" 4K LCD | 4-512GB Samsung 970 PRO M.2 | 2TB Samsung 860 EVO | 480GB SanDisk USB Extreme900 | Windows 10 Pro | FIOS 1Gb

Mark12547

User avatar
 
Posts: 241
Joined: May 13th, 2017, 11:36 am
Location: Oregon, United States, Earth

Post Posted January 5th, 2019, 10:50 am

This morning help -> about installed the second partial update since I ran the full installer (from here) and the update went smoothly. So yesterday's run of the full installer fixed the problem of the never-ending spinner when checking for updates. (Bug 1517718 backed out a change that caused the never-ending spinner, and installing a new set of executables solved it for me without waiting for the workaround in Bug 1517743 to get posted.)

Sintendo
 
Posts: 106
Joined: January 26th, 2012, 3:03 am

Post Posted January 5th, 2019, 2:11 pm

YouTube videos using avc1 codec seem to hang on my machine (example: https://www.youtube.com/watch?v=a5EpNehrqRI). Anyone else?

streetwolf

User avatar
 
Posts: 2299
Joined: August 21st, 2011, 8:07 am
Location: NJ (USA)

Post Posted January 5th, 2019, 2:52 pm

Sintendo wrote:YouTube videos using avc1 codec seem to hang on my machine (example: https://www.youtube.com/watch?v=a5EpNehrqRI). Anyone else?

No problemo here.
Intel Core i9-9900K@5.15GHz | Gigabyte Z390 AORUS MASTER | Corsair 1000W PSU | Corsair H115i CPU Cooler | Corsair 32GB RAM | EVGA GTX 1080 Ti FTW3 11GB | BenQ PD3200U 32" 4K LCD | 4-512GB Samsung 970 PRO M.2 | 2TB Samsung 860 EVO | 480GB SanDisk USB Extreme900 | Windows 10 Pro | FIOS 1Gb

Are You A Wiiizard?
 
Posts: 343
Joined: August 30th, 2012, 4:27 am

Post Posted January 5th, 2019, 7:54 pm

Sintendo wrote:YouTube videos using avc1 codec seem to hang on my machine (example: https://www.youtube.com/watch?v=a5EpNehrqRI). Anyone else?

No problem here except I don't understand why a video with 130k views isn't serving VP9.

trieste
 
Posts: 612
Joined: September 4th, 2003, 4:15 am
Location: Singapore

Post Posted January 6th, 2019, 10:20 am

Sintendo wrote:YouTube videos using avc1 codec seem to hang on my machine (example: https://www.youtube.com/watch?v=a5EpNehrqRI). Anyone else?

avc1 is h264, while av01 is av1. It's not a good thing if h264 videos are not working...

TheVisitor
 
Posts: 4769
Joined: May 13th, 2012, 10:43 am

Post Posted January 6th, 2019, 11:03 am

Updater still broken ? Maybe in a different fashion... No updates have been auto found. Take that back, somewhat... Help->About says 'Restart to update' however... there was NO
green-dot on the 'Hamburger' telling me there was an update available.

WildcatRay

User avatar
 
Posts: 7460
Joined: October 18th, 2007, 7:03 pm
Location: Columbus, OH

Post Posted January 6th, 2019, 11:30 am

TheVisitor wrote:Updater still broken ? Maybe in a different fashion... No updates have been auto found. Take that back, somewhat... Help->About says 'Restart to update' however... there was NO
green-dot on the 'Hamburger' telling me there was an update available.
WFM, but I do have mine set to Check for, but do not automatically update.
Ray

OS'es: 4 computers with Win10 Pro 64-bit; Current Firefox, Beta, Nightly, Chrome, Vivaldi

TheVisitor
 
Posts: 4769
Joined: May 13th, 2012, 10:43 am

Post Posted January 6th, 2019, 11:58 am

WildcatRay wrote:
TheVisitor wrote:Updater still broken ? Maybe in a different fashion... No updates have been auto found. Take that back, somewhat... Help->About says 'Restart to update' however... there was NO
green-dot on the 'Hamburger' telling me there was an update available.
WFM, but I do have mine set to Check for, but do not automatically update.


Same here: 'Check for updates but let you choose to install them' Guess I'll give it another cycle and see.

WildcatRay

User avatar
 
Posts: 7460
Joined: October 18th, 2007, 7:03 pm
Location: Columbus, OH

Post Posted January 6th, 2019, 12:11 pm

TheVisitor wrote:Same here: 'Check for updates but let you choose to install them' Guess I'll give it another cycle and see.

I did wait until others reported that the never-ending check for updates bug appeared to be fixed before I updated. As a result, I may have skipped over the buggy update build.

I'd be tempted to get a build from a week or so back, install it and see if the update worked as it should.
Ray

OS'es: 4 computers with Win10 Pro 64-bit; Current Firefox, Beta, Nightly, Chrome, Vivaldi

bjherbison
 
Posts: 800
Joined: October 6th, 2003, 5:40 am
Location: Bolton, MA, US

Post Posted January 6th, 2019, 1:46 pm

WildcatRay wrote:
TheVisitor wrote:I'd be tempted to get a build from a week or so back, install it and see if the update worked as it should.

I'm on one of the 2009-01-03 builds because updates don't work.

Waiting for1517743 to rescue me. Or waiting to verify the 1517743 fix when it comes. Or maybe just being lazy.
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1517743

Josa
 
Posts: 3611
Joined: July 28th, 2009, 4:52 pm

Post Posted January 7th, 2019, 8:58 am


Return to Firefox Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests