MozillaZine

The Official Win32 20060307 [Trunk] build is out.

Discussion about official Mozilla Firefox builds
Peter(6)

User avatar
 
Posts: 13011
Joined: September 4th, 2003, 1:26 am
Location: Maassluis, The Netherlands

Post Posted March 6th, 2006, 1:44 pm

Michael K. wrote:Colors are inverted for me in canvas in cairo builds. See this page for example. Compare a preview with the test page ("View this example").
The values seem to go to the wrong channels
nightly build threads 20040225 (FF 0.8.0+) - 20120331 (FF14a)

Uncle Spellbinder

User avatar
 
Posts: 3519
Joined: May 28th, 2004, 4:52 pm
Location: Highland, IN - U.S.A.

Post Posted March 6th, 2006, 2:25 pm

"Code" not showing up in trunk. Anyone else experiencing this? All posts in MozillaZine forums (and other forums) where a code is included in the post, it's not showing up.

MozillaZine:
Image

Black Cat Bone:
Image
My Firefox Add-Ons Collection: Firefox Essentials

hhh

User avatar
 
Posts: 6731
Joined: February 29th, 2004, 11:21 am
Location: Stuart, FL

Post Posted March 6th, 2006, 2:28 pm

Uncle Spellbinder wrote:"Code" not showing up in trunk. Anyone else experiencing this? All posts in MozillaZine forums (and other forums) where a code is included in the post, it's not showing up.
Spellbinder, it's Red list #22. add this to userContent (not Chrome) css...

@-moz-document domain(forums.mozillazine.org)
{
.code {
font-family : "Courier New" !important;
font-size: 13px !important;
}
}

If you don't have Courier New, specify a different non-bitmap font.

hhh

User avatar
 
Posts: 6731
Joined: February 29th, 2004, 11:21 am
Location: Stuart, FL

Post Posted March 6th, 2006, 2:30 pm

Peter(6) wrote:
Michael K. wrote:Colors are inverted for me in canvas in cairo builds. See this page for example. Compare a preview with the test page ("View this example").
The values seem to go to the wrong channels
Possibly related to Red List #29 #328354 [Core:GFX: Thebes]-"Set As Desktop Background..." is upside down and has inverted colors. [Win] ??

Uncle Spellbinder

User avatar
 
Posts: 3519
Joined: May 28th, 2004, 4:52 pm
Location: Highland, IN - U.S.A.

Post Posted March 6th, 2006, 2:31 pm

Thanks, hhh. I should have double checked the initial post of this thread. Sorry 'bout that.
My Firefox Add-Ons Collection: Firefox Essentials

polidobj

User avatar
 
Posts: 3147
Joined: March 31st, 2004, 9:10 am
Location: Maryland USA - im in ur tinderbox, crashtesting ur firefox

Post Posted March 6th, 2006, 2:33 pm

The livemark bug (Bug 327543) didn't seem to do the job quite right. Before Places landed the livemark icon would have that little black triangle on it if the livemark was located on the toolbar but not when it was on the menu. Now that little black triangle is also on the menu for livemarks.
Brian J Polidoro - Today's bugs brought to you by Raid. :P
Windows7 - Firefox user since ~Feb 2002

gixug

User avatar
 
Posts: 23
Joined: July 1st, 2004, 4:38 pm

Post Posted March 6th, 2006, 3:55 pm

Does Copy Image work for anybody on Win32? I can't copy and past images into iTunes' album art window, Word, Paint, or any other app that accepts images.

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9a1) Gecko/20060306 Firefox/1.6a1 ID:2006030605

Peter(6)

User avatar
 
Posts: 13011
Joined: September 4th, 2003, 1:26 am
Location: Maassluis, The Netherlands

Post Posted March 6th, 2006, 4:04 pm

polidobj wrote:The livemark bug (Bug 327543) didn't seem to do the job quite right. Before Places landed the livemark icon would have that little black triangle on it if the livemark was located on the toolbar but not when it was on the menu. Now that little black triangle is also on the menu for livemarks.
I can live with that ;-)
nightly build threads 20040225 (FF 0.8.0+) - 20120331 (FF14a)

0live
 
Posts: 799
Joined: June 15th, 2004, 7:28 am
Location: Brussels

Post Posted March 6th, 2006, 4:57 pm

pljones wrote:I don't seem to be able to find a Cairo bug to cover this -- I'm assuming, it's Cairo -- so I thought I'd ask if anyone else is seeing this.

My wife's website uses pages with a background image (for example, go here, then click the "Open For Business compatibility statement" link: hot link protetection, eh...). When you scroll the text, you can see the backgound image drag up then being quickly redrawn back where it should have been.

Is there already a bug for this?
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9a1) Gecko/20060306 Firefox/1.6a1 ID:2006030605

Possibly <a href="https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=324967">Bug 324967 - Black stripes and delay while scrolling in Cairo</a>
Linux i686 (ubuntu-gutsy) | Minefield (20081118020400) | Tb 2.0.0.17pre (2008092517) w/ Lightning

Old Regis
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted March 6th, 2006, 4:58 pm

gixug wrote:Does Copy Image work for anybody on Win32? I can't copy and past images into iTunes' album art window, Word, Paint, or any other app that accepts images

Confirmed "Copy Image" doesn't work here either.
I got an error message "error during clipboard data acquisition" (something like that, my message was in french)
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9a1) Gecko/20060306 Firefox/1.6a1 ID:2006030605

mw22
 
Posts: 2379
Joined: November 19th, 2002, 5:37 pm

Post Posted March 6th, 2006, 4:59 pm

Michael K. wrote:Assertion when pressing CTRL+Z in an iframe. I'm not sure what to do with this, aren't assertions for debug purposes? Is it a bug then?

Yes, it's a bug.

0live
 
Posts: 799
Joined: June 15th, 2004, 7:28 am
Location: Brussels

Post Posted March 6th, 2006, 5:24 pm

regis wrote:
gixug wrote:Does Copy Image work for anybody on Win32? I can't copy and past images into iTunes' album art window, Word, Paint, or any other app that accepts images

Confirmed "Copy Image" doesn't work here either.
I got an error message "error during clipboard data acquisition" (something like that, my message was in french)
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9a1) Gecko/20060306 Firefox/1.6a1 ID:2006030605

yes I got "Error getting the Clipboard Data!" when pasting to Paint.
Linux i686 (ubuntu-gutsy) | Minefield (20081118020400) | Tb 2.0.0.17pre (2008092517) w/ Lightning

loadbang

User avatar
 
Posts: 874
Joined: November 3rd, 2003, 12:18 pm
Location: Birmingham, UK.

Post Posted March 6th, 2006, 5:35 pm

Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.9a1) Gecko/20060307 Firefox/1.6a1


Disk cache seems to be broken on this build. The cache self purges after a few seconds.
Last edited by loadbang on March 6th, 2006, 5:37 pm, edited 1 time in total.

Old Regis
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted March 6th, 2006, 5:36 pm

Ok I filled #329564 [Core:GFX: Thebes]-Context-menu "Copy Image" doesn't work. [Win]

0live
 
Posts: 799
Joined: June 15th, 2004, 7:28 am
Location: Brussels

Post Posted March 6th, 2006, 5:58 pm

Plus Fx will crash on closing after the unsuccessful pasting (<a href="http://talkback-public.mozilla.org/talkback/fastfind.jsp?search=2&type=iid&id=TB16022482E">TB16022482E</a>). Sounds like <a href="https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=228278">Bug 228278</a> but AFAIK nightlies are compiled by MSVC?
Linux i686 (ubuntu-gutsy) | Minefield (20081118020400) | Tb 2.0.0.17pre (2008092517) w/ Lightning

Return to Firefox Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests