MozillaZine

Can't save images 030110

Discussion about official Mozilla Firefox builds
alekz
 
Posts: 11
Joined: January 2nd, 2003, 9:34 pm

Post Posted January 10th, 2003, 2:17 pm

Hi, does anyone have the same problem as me, I'm using the 030110 build and I can't save any images when I right-click Save Image As and choose where to save, after that the download dialog pops ups but nothing happens. I'm using WinXPSP1

willll

User avatar
 
Posts: 2577
Joined: November 30th, 2002, 11:39 am
Location: Washington, DC

Post Posted January 10th, 2003, 3:40 pm

i can save images using Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.3a) Gecko/20030108 Phoenix/0.5. this thread should probably be moved to the bugs dorum.

daihard
Folder@Home

User avatar
 
Posts: 16633
Joined: November 17th, 2002, 6:27 pm
Location: Lynnwood, WA

Post Posted January 10th, 2003, 3:50 pm

alekz wrote:Hi, does anyone have the same problem as me, I'm using the 030110 build and I can't save any images when I right-click Save Image As and choose where to save, after that the download dialog pops ups but nothing happens. I'm using WinXPSP1

I get the exact same problem using the 20030110 build for Linux. I will submit it to Bugzilla.

[EDIT]
Here it is: http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=188587.

Could someone please move this thread to Phoenix Bugs?
Kubuntu 8.04 (kernel 2.6.24-25-generic) / KDE 3.5.10
CentOS 4.8 (kernel 2.6.9-78.0.22.ELsmp) / KDE 3.5.10
Mac OS X 10.6.1 (Snow Leopard) / iPhone 3GS (32GB black)

modino

User avatar
 
Posts: 13
Joined: December 3rd, 2002, 11:24 am
Location: Austria, EUROPE

Post Posted January 10th, 2003, 6:26 pm

what tha ..., the bugs just keep creepin in...
btw. your bug #188587 (http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=188587) is a DUPLICATE of bug #188497 (http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=188497). would be great to mark it as such.

Arctic Dragon
 
Posts: 199
Joined: December 16th, 2002, 4:44 pm
Location: Ottawa, Canada

Post Posted January 10th, 2003, 7:47 pm

I just noticed it too, also with Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.3a) Gecko/20030110 Phoenix/0.5. Weird...

Hopefully like last month's bug cookie bug, they'll fix it shortly.

David James

User avatar
 
Posts: 1321
Joined: November 4th, 2002, 10:19 pm
Location: Ottawa, Ontario, Canada

Post Posted January 10th, 2003, 7:51 pm

Too late... the latter was confirmed whilst the former is unconfirmed. Which means I have to dupe an older bug against a newer one, which is generally something we (or at least I) try to avoid...
Pinball-Firefox maintainer.
http://david.jamesnet.ca/
Debian Sid, KDE 3.3

alanjstr
Moderator

User avatar
 
Posts: 9100
Joined: November 5th, 2002, 4:43 pm
Location: Anywhere but here

Post Posted January 10th, 2003, 7:59 pm

David James wrote:Too late... the latter was confirmed whilst the former is unconfirmed. Which means I have to dupe an older bug against a newer one, which is generally something we (or at least I) try to avoid...


So confirm the older one, then dupe the new one to it?
Former UMO Admin, Former MozillaZine General Mod
I am rarely on mozillaZine, so please do not send me a private message.
My Old Firefox config files

jrt
 
Posts: 38
Joined: November 16th, 2002, 5:27 pm

Post Posted January 11th, 2003, 12:39 am

alekz wrote:Hi, does anyone have the same problem as me, I'm using the 030110 build and I can't save any images when I right-click Save Image As and choose where to save, after that the download dialog pops ups but nothing happens. I'm using WinXPSP1


I found the source of this problem and attached <a href="http://bugzilla.mozilla.org/attachment.cgi?id=111274&action=view">the fix</a> in <a href="http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=188587#c5">bug 188587</a>.

It has been broken since the Jan 9th build...

daihard
Folder@Home

User avatar
 
Posts: 16633
Joined: November 17th, 2002, 6:27 pm
Location: Lynnwood, WA

Post Posted January 11th, 2003, 3:48 am

David James wrote:Too late... the latter was confirmed whilst the former is unconfirmed. Which means I have to dupe an older bug against a newer one, which is generally something we (or at least I) try to avoid...

Sorry, I wasn't able to find the older one so resorted to adding it as a new issue. :cry:
Kubuntu 8.04 (kernel 2.6.24-25-generic) / KDE 3.5.10
CentOS 4.8 (kernel 2.6.9-78.0.22.ELsmp) / KDE 3.5.10
Mac OS X 10.6.1 (Snow Leopard) / iPhone 3GS (32GB black)

986

User avatar
 
Posts: 20
Joined: January 11th, 2003, 7:25 pm
Location: Sweden

Post Posted January 11th, 2003, 7:30 pm

I have the same problem in 20030111 as well (W2K). I found a workaround. Go to Tools - Page Info - Media and click on the picture you want to save and click on Save As. For some reason that works fine for me. Hopefully for you too until they fix it.
Unix lovers do it in the Sun

Richard
 
Posts: 67
Joined: November 5th, 2002, 7:29 pm
Location: Venezuela

Post Posted January 12th, 2003, 3:19 pm

986 wrote:I have the same problem in 20030111 as well (W2K). I found a workaround. Go to Tools - Page Info - Media and click on the picture you want to save and click on Save As....


... still the same in 20030112-Linux. Staying with 20021228 for a while.

daihard
Folder@Home

User avatar
 
Posts: 16633
Joined: November 17th, 2002, 6:27 pm
Location: Lynnwood, WA

Post Posted January 12th, 2003, 3:26 pm

Richard wrote:
986 wrote:I have the same problem in 20030111 as well (W2K). I found a workaround. Go to Tools - Page Info - Media and click on the picture you want to save and click on Save As....

... still the same in 20030112-Linux. Staying with 20021228 for a while.

I'm using the 20030108 build for Linux, which seems to be the last nightly that doesn't have this 'can't save image' issue. :)
Kubuntu 8.04 (kernel 2.6.24-25-generic) / KDE 3.5.10
CentOS 4.8 (kernel 2.6.9-78.0.22.ELsmp) / KDE 3.5.10
Mac OS X 10.6.1 (Snow Leopard) / iPhone 3GS (32GB black)

jrt
 
Posts: 38
Joined: November 16th, 2002, 5:27 pm

Post Posted January 12th, 2003, 9:21 pm

Richard wrote:... still the same in 20030112-Linux. Staying with 20021228 for a while.


Brian Ryner just checked in my patch to this bug, so it should be fixed in the next build.

daihard
Folder@Home

User avatar
 
Posts: 16633
Joined: November 17th, 2002, 6:27 pm
Location: Lynnwood, WA

Post Posted January 12th, 2003, 9:29 pm

jrt wrote:
Richard wrote:... still the same in 20030112-Linux. Staying with 20021228 for a while.

Brian Ryner just checked in my patch to this bug, so it should be fixed in the next build.

Yeah, I saw the mail from Bugzilla. Thanks for the great work!
Kubuntu 8.04 (kernel 2.6.24-25-generic) / KDE 3.5.10
CentOS 4.8 (kernel 2.6.9-78.0.22.ELsmp) / KDE 3.5.10
Mac OS X 10.6.1 (Snow Leopard) / iPhone 3GS (32GB black)

daihard
Folder@Home

User avatar
 
Posts: 16633
Joined: November 17th, 2002, 6:27 pm
Location: Lynnwood, WA

Post Posted January 13th, 2003, 6:17 pm

jrt wrote:Brian Ryner just checked in my patch to this bug, so it should be fixed in the next build.

Looks like the problem is still there with the 20030113 nightly. I'm crossing my fingers for the next one. :mrgreen:
Kubuntu 8.04 (kernel 2.6.24-25-generic) / KDE 3.5.10
CentOS 4.8 (kernel 2.6.9-78.0.22.ELsmp) / KDE 3.5.10
Mac OS X 10.6.1 (Snow Leopard) / iPhone 3GS (32GB black)

Return to Firefox Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests