MozillaZine

The Official Win32 20040605 [Br/Tr] builds are out.

Discussion about official Mozilla Firefox builds
chob
 
Posts: 4283
Joined: May 17th, 2003, 12:05 pm
Location: London, UK

Post Posted June 5th, 2004, 7:06 am

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7) Gecko/20040601 Firefox/0.8.0+ (MOOX-TK)

http://www.renaudbray.com/

Sort of crashes me. The page loads fine, but then All-in-1 gestures started acting strange (as if the RMB was always pressed, so everytime I moved the mouse it added another direction to the gesture it thought i was doing).

Anyway. I closed firefox and started it again, and the old firefox exe was still loaded in the background. Killed the process and ff is working fine again.

Peter(6)

User avatar
 
Posts: 13011
Joined: September 4th, 2003, 1:26 am
Location: Maassluis, The Netherlands

Post Posted June 5th, 2004, 7:50 am

hariskar wrote:No fixes for the branch?? :-(
No (unfortunately)
nightly build threads 20040225 (FF 0.8.0+) - 20120331 (FF14a)

raananb
 
Posts: 576
Joined: July 21st, 2003, 9:44 pm
Location: Boulogne, France

Post Posted June 5th, 2004, 8:08 am

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8a2) Gecko/20040602 Firefox/0.8.0+ (BlueFyre) No extensions

http://www.renaudbray.com/

WFM

Greg K Nicholson

User avatar
 
Posts: 1328
Joined: September 28th, 2003, 8:58 am

Post Posted June 5th, 2004, 8:30 am

...so those coloured blocks in the Extension Manager aren't just temporary? :-s

Lost User 24926
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted June 5th, 2004, 9:06 am

I'd bet that some icons will show up eventually. But I haven't seen any mention to support that thought...

cyu
 
Posts: 114
Joined: May 15th, 2004, 7:42 pm

Post Posted June 5th, 2004, 9:15 am

fishbert wrote:http://www.renaudbray.com/ works for me as well using the following branch build.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040603 Firefox/0.8.0+

HOWEVER....

http://www.renaud-bray.com/favicon.ico crashes Firefox. (amazing what you learn by reading the actual bug report comments)

Yea for some reason, the main site crashed the first time I went there, but didn't the second time. And Yes, favicon.ic crashed mine ff.

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8a2) Gecko/20040604 Firefox/0.8.0+ (stipe)
You have a mind span of a ferret on crack.

tranle
 
Posts: 413
Joined: February 5th, 2003, 3:10 pm
Location: Mountain View, CA

Post Posted June 5th, 2004, 10:17 am

Does the menu "firefox.exe -no-extensions" work for anybody ?

For me in hangs in infinite loop trying to start firefox.exe . I had to shutdown and restart to stop it. I don't have any extension, I just wanted to try the menu.

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040605 Firefox/0.8.0+

fishbert

User avatar
 
Posts: 941
Joined: November 29th, 2002, 12:02 am

Post Posted June 5th, 2004, 10:22 am

tranle wrote:Does the menu "firefox.exe -no-extensions" work for anybody ?

For me in hangs in infinite loop trying to start firefox.exe . I had to shutdown and restart to stop it. I don't have any extension, I just wanted to try the menu.
Holy crap that's annoying to kill! Yes, it hangs for me too.
I was able to kill the process via the task manager in windows, but it took some *very* quick fingers.

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040603 Firefox/0.8.0+

shinji

User avatar
 
Posts: 48
Joined: December 29th, 2003, 3:02 pm

Post Posted June 5th, 2004, 10:42 am

Yes. It crashed for me too. Looks like a memory dump of some sort as we shouldn't be getting that kind of data. Any way to make Firefox ignore an invalid favicon.ico?

Peter(6)

User avatar
 
Posts: 13011
Joined: September 4th, 2003, 1:26 am
Location: Maassluis, The Netherlands

Post Posted June 5th, 2004, 10:44 am

It's not a Firefox problem, but browser.
I'm sure they'll do something about it asap.
nightly build threads 20040225 (FF 0.8.0+) - 20120331 (FF14a)

zoom314a

User avatar
 
Posts: 111
Joined: October 3rd, 2003, 2:02 am
Location: Mars

Post Posted June 5th, 2004, 10:57 am

Saving Browser Tabs and reopening the Browser with those Tabs is still broken. You can save the Tabs, But They don't open when the browser is opened.
Galactica: CM HAF-932, 16GB G.Skill Ripjaws X DDR3-1333 ram, Asus P7P55D Pro, i5 750 @ 2.66GHz~, Corsair H70, 5-Delta 120mm fans(1-148cfm & 4-113cfm), WD Scorpio Black 500GB hdd, Zotac Infinity Edition GTX580 card(Nvidia driver 266.58 whql), EVGA Power Booster card, Windows 7 Pro x64 sp1.

Smokey
 
Posts: 274
Joined: December 3rd, 2002, 5:56 pm
Location: UK

Post Posted June 5th, 2004, 11:28 am

zoom that feature is part of TBE i think
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040616 Firefox/0.9 (MOOX-AV)

tmeader
 
Posts: 433
Joined: May 3rd, 2004, 10:30 pm

Post Posted June 5th, 2004, 11:29 am

zoom314, could you please give me the exact text of the button you are clicking on to do this? Or can anyone else confirm this new behavior in the trunk? I can't find any bug relating to this feature.

tmeader
 
Posts: 433
Joined: May 3rd, 2004, 10:30 pm

Post Posted June 5th, 2004, 11:38 am

Yeah, that's what I asked yesterday... zoom, are you using the Tabbd Browser Extension? If so this might be a matter for the authors of that extension. In any case, if you are using that extension, please note that when posting about a "bug in the browser". Thanks.

zoom314a

User avatar
 
Posts: 111
Joined: October 3rd, 2003, 2:02 am
Location: Mars

Post Posted June 5th, 2004, 11:40 am

tmeader wrote:Yeah, that's what I asked yesterday... zoom, are you using the Tabbd Browser Extension? If so this might be a matter for the authors of that extension. In any case, if you are using that extension, please note that when posting about a "bug in the browser". Thanks.


Yes. It didn't start doing this until sometime back in May, When I don't know. I can always try It with It disabled and see what happens then.
Last edited by zoom314a on June 5th, 2004, 11:44 am, edited 1 time in total.
Galactica: CM HAF-932, 16GB G.Skill Ripjaws X DDR3-1333 ram, Asus P7P55D Pro, i5 750 @ 2.66GHz~, Corsair H70, 5-Delta 120mm fans(1-148cfm & 4-113cfm), WD Scorpio Black 500GB hdd, Zotac Infinity Edition GTX580 card(Nvidia driver 266.58 whql), EVGA Power Booster card, Windows 7 Pro x64 sp1.

Return to Firefox Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests