MozillaZine

Firefox, slideshows and cookies

Discuss how to use and promote Web standards with the Mozilla Gecko engine.
kaz101
 
Posts: 32
Joined: June 10th, 2007, 7:55 am
Location: South Australia

Post Posted July 31st, 2015, 11:23 pm

I'm a WordPress website developer and I usually use Firefox for checking websites, testing, going into the website back office etc.

FF 39.0

Recently I've found FF crashing or freezing.
Today I've had an issue with the slide show not showing on a client's website.
http://www.askiviewrobe.com.au/ the slideshow doesn't load but keeps showing it's loading. I thought this was an issue with a WordPress update but when I tried the website in Chrome or IE it works fine.

Looking through some other threads on here cookies were mentioned. The website does use cookies and when I delete the cookie the slideshow loads. However deleting the cookie when I'm in the back office doesn't help since it sign me out of WordPress.

Any ideas what I can try?

Thanks,
Karen

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 117334
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted August 1st, 2015, 4:12 am

Moving to Web Development.

jscher2000

User avatar
 
Posts: 10077
Joined: December 19th, 2004, 12:26 am
Location: Silicon Valley, CA USA

Post Posted August 2nd, 2015, 2:51 pm

I doubt the cookie is the issue. What about the cache? https://support.mozilla.org/kb/how-clear-firefox-cache

kaz101
 
Posts: 32
Joined: June 10th, 2007, 7:55 am
Location: South Australia

Post Posted August 3rd, 2015, 5:45 pm

Weird. I've been away for a couple of days. Re-started the laptop and I can't get the error now.

I had cleared the cache and that had not made a difference. The only thing that made the difference was deleting the cookie.

Well consider this topic closed for now since I can't reproduce it now!

Thanks,
Karen

Return to Web Development / Standards Evangelism


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest