MozillaZine

http error 400 - invalid request

Discuss how to use and promote Web standards with the Mozilla Gecko engine.
kathiemt
 
Posts: 15
Joined: July 2nd, 2013, 7:00 pm

Post Posted June 4th, 2019, 1:07 am

Visiting the site at https://www.bsbc.org.au I'm getting a strange error message on Firefox but on other browsers the site is viewing fine. I haven't as yet, found a fix and am hoping someone here might know the answer please.

https://snag.gy/62vDEl.jpg shows you what I'm seeing. How do I fix this please as it appears to be a Firefox issue not a website issue.

Thank you.

therube

User avatar
 
Posts: 20002
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted June 4th, 2019, 3:11 am

Confirmed.

No idea why?

Works in SeaMonkey 2.53 (like FF 56).

I'd think it's time to get on the phone & call them & say, what's up?
Church Office Hours: (03) 9754 8211
Call them & maybe they'll provide some divine intervention ;-).

https://developer.mozilla.org/en-US/doc ... gn=default
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

kathiemt
 
Posts: 15
Joined: July 2nd, 2013, 7:00 pm

Post Posted June 4th, 2019, 2:49 pm

I am the developer of the website and I've also spoken to the hosting service and they suggested I contact Mozilla.

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 122034
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted June 4th, 2019, 2:51 pm

This forum is not run by or formally associated with Mozilla. We're an independent user-helping-user community. Mozilla has a support site of their own but it too is staffed by volunteers.

kathiemt
 
Posts: 15
Joined: July 2nd, 2013, 7:00 pm

Post Posted June 4th, 2019, 2:55 pm

Ok, so I'm stuck? There is no-one I can ask about this at all that can help?

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 122034
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted June 4th, 2019, 3:34 pm

No, I'll move this to our Web Development forum where some folks may be able/willing to take a look at your code and offer suggestions.

Also take a look at this review of the site's code from the W3C HTML validator -- http://validator.w3.org/unicorn/check?u ... nformance#

jscher2000

User avatar
 
Posts: 10715
Joined: December 19th, 2004, 12:26 am
Location: Silicon Valley, CA USA

Post Posted June 4th, 2019, 3:42 pm

I can open the page in Firefox 52 ESR but not in Firefox 67. There the tech support info says "Your web browser's request contained inconsistent data."

Firefox 52 (32-bit):

HTTP/2.0
Host: bsbc.org.au
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; WOW64; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0
Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
Accept-Language: en-US,en;q=0.5
Accept-Encoding: gzip, deflate, br
Referer: https://www.google.com/
DNT: 1
Connection: keep-alive
Upgrade-Insecure-Requests: 1

Firefox 67 (64-bit):

HTTP/2.0
Host: bsbc.org.au
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:67.0) Gecko/20100101 Firefox/67.0
Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
Accept-Language: en-US,en;q=0.5
Accept-Encoding: gzip, deflate, br
Referer: https://www.google.com/
Connection: keep-alive
Upgrade-Insecure-Requests: 1
TE: Trailers

I don't know whether that last bit could be the culprit. I don't understand what it's for: https://developer.mozilla.org/docs/Web/HTTP/Headers/TE

kathiemt
 
Posts: 15
Joined: July 2nd, 2013, 7:00 pm

Post Posted June 4th, 2019, 3:50 pm

Nor do I. Thank you. I've just heard that Firefox is updating today so I might wait till after that and hopefully resolved. The site was viewing fine till about 3 days ago and then suddenly this Firefox issue and no idea why.

jscher2000

User avatar
 
Posts: 10715
Joined: December 19th, 2004, 12:26 am
Location: Silicon Valley, CA USA

Post Posted June 4th, 2019, 3:54 pm

The TE: Trailers bit started being sent in Firefox 62, so if Firefox 62-66 were okay for you, that's probably not the issue.

If you want to test Firefox 60 ESR as a data point, you can use the PortableApps version: https://portableapps.com/apps/internet/ ... rtable-esr

atlanto
 
Posts: 93
Joined: March 7th, 2015, 4:19 pm
Location: Japan

Post Posted June 4th, 2019, 4:05 pm

network.http.spdy.enabled.http2=false enables to access the site.

therube

User avatar
 
Posts: 20002
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted June 4th, 2019, 4:11 pm

FF 61 works, so you might be right about that TE bit (whatever that is, means).
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

kathiemt
 
Posts: 15
Joined: July 2nd, 2013, 7:00 pm

Post Posted June 4th, 2019, 4:23 pm

jscher2000 wrote:The TE: Trailers bit started being sent in Firefox 62, so if Firefox 62-66 were okay for you, that's probably not the issue.

If you want to test Firefox 60 ESR as a data point, you can use the PortableApps version: https://portableapps.com/apps/internet/ ... rtable-esr


Thank you.

Return to Web Development / Standards Evangelism


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests