MozillaZine

xulrunner is running but application does not show up

Discuss building things with or for the Mozilla Platform.
chucke1992
 
Posts: 5
Joined: April 2nd, 2014, 10:04 am

Post Posted April 3rd, 2014, 12:47 pm

I have such folder structure

xul_test
---chrome
------content
---------hello.xul
------chrome.manifest
---defaults
------preferences
---------pref.js
---application.ini

Everything is simple
hello.xul
Code: Select all
<?xml version="1.0"?>
<?xml-stylesheet href="chrome://global/skin/" type="text/css"?>
<window id="someID" title="Hello" width="600" height="600"
     xmlns="http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul">
<description value="Hello World!" />
</window>

application.ini
Code: Select all
[App]
Version=1.0
Vendor=Me
Name=hello
BuildID=number
ID={id generated by some tool}
[Gecko]
MinVersion=27.0.1
MaxVersion=27.0.1

chrome.manifest
Code: Select all
content hello file:C:\Users\Admin\Desktop\xul_test\chrome\content\hello.xul

pref.js
Code: Select all
pref("toolkit.defaultChromeURI", "chrome://Users/Admin/Desktop/xul_test/content/hello.xul");


And when I make an attempt to run it in console
Code: Select all
C:\Users\Admin\Desktop\xul_test>C:\Users\Admin\Desktop\xulrunner\xulrunner.exe application.ini

But nothing is shown(despite appearing of xulrunner in task manager).

What's the problem?

chucke1992
 
Posts: 5
Joined: April 2nd, 2014, 10:04 am

Post Posted April 6th, 2014, 6:26 am

problem is solved

Return to Mozilla Development


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest