MozillaZine

"Send" button doesn't work

Discussion of general topics about Mozilla Thunderbird
a.k.a. Djeau
 
Posts: 43
Joined: February 19th, 2010, 8:40 am

Post Posted March 12th, 2017, 10:27 am

I was trying to send (2) MP3 files using BOX. Everything looked good until I tried to hit the SEND button - It was grayed out! Any ideas??

Oh yeah. Everything else works when I send - including attachments.
"Djeau" (alias, borrowed from Al Capp's character of the same name)

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 116676
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted March 12th, 2017, 3:25 pm

Moving to Thunderbird Support.

No offense, but that can happen if you forget to enter an email address to the outgoing message. Did you check on that?

a.k.a. Djeau
 
Posts: 43
Joined: February 19th, 2010, 8:40 am

Post Posted March 17th, 2017, 5:51 pm

DanRaisch wrote:Moving to Thunderbird Support.

No offense, but that can happen if you forget to enter an email address to the outgoing message. Did you check on that?


Done taken, Dan. Yes, there was a send to address. Strangely enough though, I had to shut 'er down out of frustration. Then next day when I booted up, I tried it again. Whammo! It sent just like it was supposed to! It's a shame I can't drink, because this would have been a GREAT excuse!
"Djeau" (alias, borrowed from Al Capp's character of the same name)

Return to Thunderbird General


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests