MozillaZine


Why is this USPS page blank in SM?

Discussion of general topics about Seamonkey
Wish You Were Here
 
Posts: 163
Joined: April 10th, 2010, 1:39 am

Post Posted November 11th, 2020, 1:59 am


hardys
 
Posts: 207
Joined: August 7th, 2015, 9:15 am

Post Posted November 11th, 2020, 2:21 am

Works fine for me with SM 2.53.6b1pre on WIN10 with builds from http://www.wg9s.com/comm-253/

Peter Creasey

User avatar
 
Posts: 972
Joined: October 26th, 2007, 2:32 pm
Location: Texas

Post Posted November 11th, 2020, 7:21 am

Works fine for me also.
. . . . . . . . . . Pete

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 125137
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted November 11th, 2020, 7:37 am

What version of SeaMonkey are you running?
Have you tried starting SeaMonkey in Mozilla Safe Mode? http://kb.mozillazine.org/Safe_mode

ndebord

User avatar
 
Posts: 1009
Joined: December 7th, 2002, 9:53 am

Post Posted November 11th, 2020, 10:46 am

Wish You Were Here wrote:At least for me ...

https://faq.usps.com/s/article/When-are-Postal-Holidays


No problems here either.
-N- Quis custodiet ipsos custodes
SeaMonkey(32bit), FrameWork, Windows 10 Pro (X64- 21H1), WinPatrol, Malwarebytes & PandaDome

LinuxUserSince1991

User avatar
 
Posts: 184
Joined: February 2nd, 2007, 5:03 pm
Location: Los Angeles area

Post Posted December 4th, 2020, 2:20 pm

No problems for me.

Return to SeaMonkey General


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest