MozillaZine

Does not work w/o a Mozilla Profile

Discussion of bugs in Mozilla Thunderbird
zoohooter
 
Posts: 19
Joined: November 30th, 2002, 4:26 pm

Post Posted April 3rd, 2003, 12:45 pm

Minotaur will not work unless you have a Mozilla profile, I tried over and over to get it to load and all it would do is hang. Installed Mozilla, created a profile and then it open. :(

fbddk

User avatar
 
Posts: 65
Joined: February 28th, 2003, 2:47 pm
Location: Dinamarca

Post Posted April 6th, 2003, 6:40 pm

I just managed to install/run Minotaur on winXP without having to install Mozilla.

Just create a profile with:

"[minotaur-folder]\minotaur.exe" -p

and then run minotaur.exe again after creating the profile.

The minotaur profile will be located inside %application data%\Mozilla - but inside the moz folder it has its very own Minotaur folder :-)

zoohooter
 
Posts: 19
Joined: November 30th, 2002, 4:26 pm

Post Posted April 7th, 2003, 6:57 am

fbddk wrote:I just managed to install/run Minotaur on winXP without having to install Mozilla.

Just create a profile with:

"[minotaur-folder]\minotaur.exe" -p

and then run minotaur.exe again after creating the profile.

The minotaur profile will be located inside %application data%\Mozilla - but inside the moz folder it has its very own Minotaur folder :-)


Thanks for that info :)

zoohooter
 
Posts: 19
Joined: November 30th, 2002, 4:26 pm

Post Posted April 7th, 2003, 11:00 am

fbddk wrote:I just managed to install/run Minotaur on winXP without having to install Mozilla.

Just create a profile with:

"[minotaur-folder]\minotaur.exe" -p

and then run minotaur.exe again after creating the profile.

The minotaur profile will be located inside %application data%\Mozilla - but inside the moz folder it has its very own Minotaur folder :-)


Up and running, thanks again :D

Return to Thunderbird Bugs


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest