MozillaZine

Postbox 3.0 "beeping"

Composer, ChatZilla and other Mozilla applications, along with Netscape, Galeon, K-Meleon and other products.
pbgalvin
 
Posts: 2
Joined: December 30th, 2013, 4:48 pm

Post Posted December 30th, 2013, 5:18 pm

Hi, just bought and trying out postbox on mac os Mavericks. Seems like their help says to go here to try to get support?

Anyway, frequently when typing an email, I'll get a loud unpleasant noise when I hit say "reply", and then for each character typed I get a "beep" - the sound for example the mac gives you if you type a character when input isn't allowed. But the characters are accepted. Very odd and annoying. Clues would be appreciated.

Thanks.

--Peter

tanstaafl
Moderator

User avatar
 
Posts: 45885
Joined: July 30th, 2003, 5:06 pm

Post Posted December 30th, 2013, 6:06 pm

This forum is for Thunderbird support, but since Postbox is based on enhancements to a old version of Thunderbird, its okay to ask for help here. Please keep in mind that most people who may try to help you don't know anything about Postbox. I assume you're really using Postbox 3.0.8, not 3.0.

I haven't heard of a similar problem. Try running in safe mode ("help -> restart with add-ons disabled" or use a -safe-mode command line argument) to temporarily disable all add-ons to see if one of them is the culprit. This "safe mode" has nothing to do with Windows safe mode. http://kb.mozillazine.org/Safe_mode . You might also try disabling "spell checking as you type"

pbgalvin
 
Posts: 2
Joined: December 30th, 2013, 4:48 pm

Post Posted December 30th, 2013, 6:58 pm

Thanks much. It was a third party spell checking misbehaving.

Return to Other Applications and Distributions


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests