MozillaZine

Problem Viewing "some" Pictures

Discuss various technical topics not related to Mozilla.
i_am_jim
 
Posts: 245
Joined: June 15th, 2006, 9:19 am

Post Posted November 15th, 2016, 3:03 pm

Several things in Firefox quit working this morning.

If you go to this page https://www.wunderground.com/wximage/viewimages.html?gallery=currnonweather
For me, the area below the words Current Outdoors there's only white space. There should be a bunch of picture thumbnails.

Also, the same site will no longer let me upload pictures.

On Yelp, I can no longer see the pictures associated with a review. I can see pictures most other places on Yelp but the ones below reviews are just big empty squares.

For months a persistent and probably entirely different problem has been I can't update Adobe video viewer and have to click the let me go there anyway thingy that pops up.

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 118696
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted November 15th, 2016, 3:15 pm

Does the same thing occur if you launch the application in Mozilla Safe Mode? http://kb.mozillazine.org/Safe_mode

i_am_jim
 
Posts: 245
Joined: June 15th, 2006, 9:19 am

Post Posted November 15th, 2016, 4:03 pm

Thanks for your reply. Things work properly in safe mode.

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 118696
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted November 16th, 2016, 5:47 am

When things work properly in Safe Mode but not in Standard Mode it often indicates that an installed extension is causing problems. Try disabling all extensions but one and then close and restart the program. (Disable them by using menu path Tools->Addons->Extensions->click on "Disable" for every extension but one.) See if the problem is present. If not, enable an additional extension and close and restart the application. Repeat this procedure until the problem reappears. The last enabled extension will be the cause of the problem.

i_am_jim
 
Posts: 245
Joined: June 15th, 2006, 9:19 am

Post Posted November 16th, 2016, 7:43 am

I disabled all extensions and the problem remained (I've since reenabled them)

I also deleted all cached webpages

What now?

i_am_jim
 
Posts: 245
Joined: June 15th, 2006, 9:19 am

Post Posted November 16th, 2016, 9:16 am

I guess it's fixed. I hadn't checked Yelp and so maybe it began working after deleting the webpage cache. And, now the wunderground page has started working, so maybe they repaired it??

Return to MozillaZine Tech


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest