MozillaZine

blank backgrounds in both Firefox and IE

Discuss various technical topics not related to Mozilla.
huskertony
 
Posts: 7
Joined: December 30th, 2007, 7:00 am

Post Posted December 30th, 2007, 7:10 am

I have an issue that all my backgrounds are blank. This creates problems because drop down menus are blank backgrounds as well. So the text is on top of other text. This happens in both my browsers. No themes work to resolve this either. I have gone thru all the fonts, backgrounds, themes and cannot find a solution. I am a novice and this is my first post, so help would be appreciated. Please try to explain in simple terms as I may not know technical terms.

many thanks

SK.
Moderator

User avatar
 
Posts: 20819
Joined: October 18th, 2007, 1:28 pm
Location: Third Rock From The Sun

Post Posted December 30th, 2007, 8:07 am

Please provide example URL's.

Moving this thread to Firefox Support.
John 3:16 and Philippians 4:13

huskertony
 
Posts: 7
Joined: December 30th, 2007, 7:00 am

Post Posted December 30th, 2007, 8:24 am

http://att.my.yahoo.com/ is one that I use the most, thanks

SK.
Moderator

User avatar
 
Posts: 20819
Joined: October 18th, 2007, 1:28 pm
Location: Third Rock From The Sun

Post Posted December 30th, 2007, 8:28 am

Which operating system (I know it's Windows - which one)? What kind of modifications have you made to your desktop theme in Windows?
John 3:16 and Philippians 4:13

huskertony
 
Posts: 7
Joined: December 30th, 2007, 7:00 am

Post Posted December 30th, 2007, 8:31 am

Windows XP. I have used the themes and a picture for the desktop, but I do not know if I made any additional modifications. Hope this is what you are asking.

SK.
Moderator

User avatar
 
Posts: 20819
Joined: October 18th, 2007, 1:28 pm
Location: Third Rock From The Sun

Post Posted December 30th, 2007, 8:33 am

Try resetting the desktop theme to one of the standard ones and exclude the picture. There may be something in the desktop theme that is getting in the way.
John 3:16 and Philippians 4:13

huskertony
 
Posts: 7
Joined: December 30th, 2007, 7:00 am

Post Posted December 30th, 2007, 8:39 am

Ok, I went to dislplay and set it as the standard xp theme and that got rid of the photo. Still my browser is blank background, as is this link as well along with many others. Someone suggested it was an issue with a firefox extension, but I don't know that I ever accepted an extension other than themes as I tried to solve this on my one. But that did not work either.

SK.
Moderator

User avatar
 
Posts: 20819
Joined: October 18th, 2007, 1:28 pm
Location: Third Rock From The Sun

Post Posted December 30th, 2007, 8:41 am

If you are having the problem with both Firefox and IE, it is very unlikely that the source of the problem is in either application. Have you checked your video driver?
John 3:16 and Philippians 4:13

huskertony
 
Posts: 7
Joined: December 30th, 2007, 7:00 am

Post Posted December 30th, 2007, 8:42 am

No, would not know how to check, any suggestions would be appreciated. thanks

SK.
Moderator

User avatar
 
Posts: 20819
Joined: October 18th, 2007, 1:28 pm
Location: Third Rock From The Sun

Post Posted December 30th, 2007, 8:55 am

How new is your computer? From whom did you purchase it? Have you checked for Windows updates?
John 3:16 and Philippians 4:13

huskertony
 
Posts: 7
Joined: December 30th, 2007, 7:00 am

Post Posted December 30th, 2007, 9:04 am

About 3 years old, direct from Dell, I have tried the windows service pack as well hoping to resolve but nothing fixes it so far. Thanks for your input....

SK.
Moderator

User avatar
 
Posts: 20819
Joined: October 18th, 2007, 1:28 pm
Location: Third Rock From The Sun

Post Posted December 30th, 2007, 9:05 am

Try contacting Dell for assistance with the video driver. It could be corrupt or otherwise require an upgrade.
John 3:16 and Philippians 4:13

Daifne
Moderator

User avatar
 
Posts: 123085
Joined: July 31st, 2005, 9:17 pm
Location: Where the Waters Meet, Wisconsin

Post Posted December 30th, 2007, 9:13 am

This should go to Mozillazine Tech since it's not a Firefox issue. Moving.

SK.
Moderator

User avatar
 
Posts: 20819
Joined: October 18th, 2007, 1:28 pm
Location: Third Rock From The Sun

Post Posted December 30th, 2007, 9:23 am

Thanks, Daifne.
John 3:16 and Philippians 4:13

Daifne
Moderator

User avatar
 
Posts: 123085
Joined: July 31st, 2005, 9:17 pm
Location: Where the Waters Meet, Wisconsin

Post Posted December 30th, 2007, 10:37 am

Welcome.

Return to MozillaZine Tech


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest