MozillaZine

text labels on firefox quantum toolbar

User Help for Mozilla Firefox
neilcaine
 
Posts: 4
Joined: October 26th, 2012, 12:44 pm

Post Posted January 22nd, 2019, 3:42 pm

As Mozilla have kindly removed many of the options we had before quantum and stopped old addons working, i wanted to ask if there is any way or new add on which enables the old option of having text and icons on the toolbar for the home, bookmark, addons,options, reload page etc

dfoulkes

User avatar
 
Posts: 22567
Joined: June 28th, 2008, 10:31 pm
Location: Mesquite, Nevada

Post Posted January 22nd, 2019, 5:50 pm

I think I know what you mean... but, if the normal icons up there also had text next to them I would think that the toolbar would be very crowded. I don't remember, was their text 'under' the icons before or??

I have just the normal icons up there and have no issues with them... they also provide text with a mouse-over.... or am I missing something here.
As you can see she's (The CAT) always alert and on the prowl for Meoware !!

therube

User avatar
 
Posts: 20006
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted January 23rd, 2019, 10:04 am

Image
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

morat
 
Posts: 3381
Joined: February 3rd, 2009, 6:29 pm

Post Posted January 23rd, 2019, 11:04 am

Try this:

Code: Select all
/* Firefox userChrome.css */

@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul");

/* show labels for buttons on navigation toolbar */

#nav-bar .toolbarbutton-text {
  display: -moz-box !important;
}

/* show label for "Options" button */

#preferences-button .toolbarbutton-text {
  display: -moz-box !important;
}

http://kb.mozillazine.org/UserChrome.css

The toolbar mode attribute still works in Fx 64 when I edit the value to "full" in the browser toolbox.

Icons and Text: mode="full"
Icons: mode="icons"
Text: mode="text"

Toolbar mode
http://developer.mozilla.org/docs/XUL/Attribute/toolbar.mode

neilcaine
 
Posts: 4
Joined: October 26th, 2012, 12:44 pm

Post Posted January 23rd, 2019, 3:40 pm

Thanks for that morat, the code has worked perfectly, much appreciated

dfoulkes - I know it's not a major issue, I just preferred having the text option so I'm not clicking the wrong button when moving along the toolbar - I was used to it being there before Firefox was updated and prevented a lot of personalisation

dfoulkes

User avatar
 
Posts: 22567
Joined: June 28th, 2008, 10:31 pm
Location: Mesquite, Nevada

Post Posted January 24th, 2019, 9:39 am

Yeah I know what you mean... I loved the add-on Toolbar buttons... made it real easy to identify a function.
As you can see she's (The CAT) always alert and on the prowl for Meoware !!

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests