MozillaZine

Firefox opens but does nothing else and gives DONE message

User Help for Mozilla Firefox
Lefty78
 
Posts: 4
Joined: February 26th, 2005, 12:59 pm

Post Posted February 26th, 2005, 2:06 pm

Firefox 1.0.1

Recently Firefox has started to not open pages. Here is what it does

I click on Firefox on the desktop.
The program opens, but no page loads.
The word DONE appears at the bottom right

I can't find anything in the help folders, and I uninstalled and reinstalled Firefox (I think that I used to have 1.0 and then installed 1.0.1, but I have the same problem on both).

NEED HELP!

Thanks!

jameshkong

User avatar
 
Posts: 184
Joined: January 1st, 2005, 10:00 pm

Post Posted February 26th, 2005, 2:31 pm

Do you have your homepage set on blank? What sites have you tried visiting?

Jadugar
 
Posts: 1755
Joined: April 18th, 2004, 3:27 pm

Post Posted February 26th, 2005, 2:35 pm

Try clearing your cache in Tools->Options->Privacy

Guest
Guest
 

Post Posted February 26th, 2005, 10:58 pm

I have the same problem

The same webites via the same old bookmarks end up with a blank screen with the message DONE.

There is no way out and I have cleared the cahe and all else

Cheers

Guest
Guest
 

Post Posted February 26th, 2005, 11:00 pm

me 2 any help from anyone?

Mattroid
 
Posts: 69
Joined: January 31st, 2005, 6:05 pm
Location: Houston, TX

Post Posted February 26th, 2005, 11:17 pm

I've have similar problem since I installed 1.0.1, except I get an alert box which says "the connection was refused when attempting to contact [page url]."

I uninstalled and reinstalled it a couple times, cleared the cache, etc -- nothing. Only thing I haven't tried is creating a tottaly new profile. All firewalls and stuff are off, too. Mozilla, IE, Opera, Netscape, etc work fine.

Guest
Guest
 

Post Posted February 26th, 2005, 11:19 pm

i have version 1.0 and i have the same problem only mine doesnt even say done

Guest
Guest
 

Post Posted February 26th, 2005, 11:21 pm

i uninstalled adblock and now everything works fine

Lefty78
 
Posts: 4
Joined: February 26th, 2005, 12:59 pm

Post Posted February 27th, 2005, 12:12 pm

I removed my ad and spy blocking program with no results

old FatJohn
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted February 27th, 2005, 12:22 pm

Have you allowed them to pass firewall(s)? Did you clear your cache?

abarboff
 
Posts: 2
Joined: February 27th, 2005, 9:49 pm

Post Posted February 27th, 2005, 9:56 pm

Recently Firefox has started to not open pages. Here is what it does

I click on Firefox on the desktop.
The program opens, but no page loads.
The word DONE appears at the bottom right

abarboff
 
Posts: 2
Joined: February 27th, 2005, 9:49 pm

Post Posted February 27th, 2005, 9:58 pm

clearing your cache in Tools->Options->Privacy did not work and I tried different homepages and that didn't work either.

Help please, thanks.

Tuffy
Guest
 

Post Posted February 27th, 2005, 10:05 pm

I'm having a very similar problem. In the lower lefthand corner it says "Looking up www.nytimes.com..." but the page never loads. The same is true for any page I try to load. IE loads these pages with no problem.

Firefox stopped loading pages when I downloaded version 1.0.1. I did not uninstall version 1.0 before installing version 1.0.1 but I have since uninstalled both versions and then reinstalled version 1.0.1. I have also cleared my cache and I made sure that Norton and the Windows firewall are not blocking firefox. Any suggestions?

greenknight

User avatar
 
Posts: 6161
Joined: December 13th, 2004, 2:28 am
Location: In the shadow of Mount St. Helens

Post Posted February 28th, 2005, 2:35 am

First,are you sure you did a clean install? See: http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=158083
I had a similar problem (though I hadn't downloaded 1.0.1),had to create a new profile to fix it.Try to repair the old profile,but no go. You could try Safe mode (which disables extensions and themes) or just create a second profile, to see if the problem's there. If it works with a clean profile, could be a corrupt profile,or a theme or extension problem. Try deleting extensions and themes one by one to identify a culprit.See this link: http://kb.mozillazine.org/Profile_folder

Guest
Guest
 

Post Posted February 28th, 2005, 7:20 am

Safe mode didn't work either
Clearing the cache didn't work as well

Maybe the Mozilla folks can help

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 20 guests