MozillaZine

Facebook blocking a script

User Help for Mozilla Firefox
chiaz
 
Posts: 4
Joined: December 1st, 2012, 8:32 am

Post Posted December 1st, 2012, 8:37 am

Hi..my facebook page is blocked by fb pishing protector saying this:

An attempt to inject a remote/unknown script has been blocked.

Suspicious Script: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.ph ... vBgj_2K.js
Event Date: Sat Dec 01 2012 16:18:19 GMT+0100 (ora solare Europa occidentale)

what is it? what should I do to use my page? thanks

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 106846
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the East Coast

Post Posted December 1st, 2012, 9:24 am

Have you tried starting Firefox in Mozilla Safe Mode? http://kb.mozillazine.org/Safe_mode
Do you have the same problem if you create a new profile and test it with no extensions or non-default themes installed?
http://kb.mozillazine.org/Profile_Manager
and
http://kb.mozillazine.org/Creating_a_ne ... on_Windows

Also see http://kb.mozillazine.org/Standard_diagnostic_-_Firefox
Vista Home Premium 64 - FX 37.0.1 & TB 31.6.0 Win 8.1 - FX 37.0.1 and TB 31.6.0

dfoulkes

User avatar
 
Posts: 18338
Joined: June 28th, 2008, 10:31 pm
Location: Mesquite, Nevada

Post Posted December 1st, 2012, 9:51 am

diegocr is the author of that extension and I see that he does some posting here in this section... maybe post your problem there and you might get an answer...

Personas Shuffler, Preferences Monitor, More Compact GMail • mozillaZine Forums
As you can see she's (The CAT) always alert and on the prowl for Meoware !!

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 106846
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the East Coast

Post Posted December 1st, 2012, 10:00 am

dfoulkes, that's where this was posted but I moved it as it wasn't clear to me that that we could link it to a specific extension at this point.

Why do you believe it is associated with Personas Shuffler, Preferences Monitor, More Compact GMail?
Vista Home Premium 64 - FX 37.0.1 & TB 31.6.0 Win 8.1 - FX 37.0.1 and TB 31.6.0

chiaz
 
Posts: 4
Joined: December 1st, 2012, 8:32 am

Post Posted December 1st, 2012, 10:22 am

ops..I reposted it because I thougt the error was mine..... :-P now I create a new profile and try this way...

ryderwriter
 
Posts: 2
Joined: December 2nd, 2012, 10:25 am

Post Posted December 2nd, 2012, 10:32 am

Facebook is blocking my attempts at accessing FB. I use FB heavily for my personal profile and my two businesses. I'm not prepared to start new profiles as suggested above.
As noted above I too am getting the same message saying this is being blocked:
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.ph ... Am4RHaN.js

If I use my Macbook, I do not have this problem -- only with my PC with a Windows operating system.
What is the fix?

diegocr

User avatar
 
Posts: 182
Joined: July 7th, 2008, 1:02 pm

Post Posted December 2nd, 2012, 11:44 am

Heh...

Well, as stated in the other thread that was a false positive which has been fixed already:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/facebook-phishing-protector/versions/

Additionally, there seems to be something changed on FX 17 which is preventing the Factory instance from being unregistered (while upgrading/disabling the add-on) - this got fixed as well on 4.3
You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist...
https://addons.mozilla.org/user/diegocr/

diegocr

User avatar
 
Posts: 182
Joined: July 7th, 2008, 1:02 pm

Post Posted December 2nd, 2012, 12:00 pm

@moderators:

Did you moved ryderwriter's post from somewhere else? it wasn't here when i posted - in any case, my "Heh" was targeted to the above posts.. :P

@ryderwriter

Install FBPP 4.3 from the link above and restart the browser.
Last edited by diegocr on December 2nd, 2012, 12:39 pm, edited 1 time in total.
You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist...
https://addons.mozilla.org/user/diegocr/

ryderwriter
 
Posts: 2
Joined: December 2nd, 2012, 10:25 am

Post Posted December 2nd, 2012, 12:32 pm

downloaded the add on fix. Thanks. I'll check it out to see if it works. I don't see where it was offered earlier, but am glad you posted it here. Thanks again.

diegocr

User avatar
 
Posts: 182
Joined: July 7th, 2008, 1:02 pm

Post Posted December 2nd, 2012, 12:46 pm

You're welcome.

If you didn't got it from AMO it must have been Softpedia, i wouldn't recommend to install it from somewhere else...
You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist...
https://addons.mozilla.org/user/diegocr/

chiaz
 
Posts: 4
Joined: December 1st, 2012, 8:32 am

Post Posted December 3rd, 2012, 1:29 am

thanks! it seems to work now..

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 29 guests