MozillaZine

Images / .gif animations don't load

User Help for Mozilla Firefox
Mike

User avatar
 
Posts: 6406
Joined: July 18th, 2004, 2:24 pm

Post Posted July 7th, 2005, 10:19 am

Image shack is working fine for me. irs, you may want to check out This Thread as a user has posted the same problem.
You can't see me.

irs009

User avatar
 
Posts: 729
Joined: November 28th, 2004, 7:33 am
Location: Des Moines, Iowa

Post Posted July 7th, 2005, 12:45 pm

Thanks Mike I've been keeping an eye on the thread but still have the problem. Can't connect to any .US websites. Jack

irs009

User avatar
 
Posts: 729
Joined: November 28th, 2004, 7:33 am
Location: Des Moines, Iowa

Post Posted July 7th, 2005, 1:19 pm

OlGranDad You can click Adblock in the lower right corner and the filter blocking the image is red.

OlGranDad
 
Posts: 4191
Joined: December 8th, 2004, 4:34 am

Post Posted July 7th, 2005, 2:17 pm

Got it now.
Thanks, irs009 :)

greenknight

User avatar
 
Posts: 6181
Joined: December 13th, 2004, 2:28 am
Location: In the shadow of Mount St. Helens

Post Posted July 8th, 2005, 12:20 am

I mistakenly checked "For originating website only" instead of unchecking it. Duh. It all works now.

mutt
Guest
 

Post Posted July 11th, 2005, 10:07 am

well i passed all these tests and i still cant laod web pages fully

Guest11
Guest
 

Post Posted July 11th, 2005, 8:06 pm

Tools | Options | Web Features | JavaScript | Advanced | Change Images <put checkmark here
Great info. Has been confounding me for last 2 weeks. Couldn't understand why Ebay wouldn't display pictures - works perfectly.
Thanks!

tobnull

User avatar
 
Posts: 24
Joined: July 11th, 2005, 8:44 pm

Post Posted July 11th, 2005, 10:07 pm

Well I passed the test yet when I try and view http://kr.gugi.yahoo.com/map/ (a Korean map site) the map will not appear. It works great in IE. I have done everything so far I can think of. It would appear that the Javascript or Jscript does not work with FF. All adblocking is turn off, it is listed as an apporved site to pop up and add software, changed rebooted and reinstalled, any suggesstions?

kburton
Guest
 

Post Posted July 12th, 2005, 8:29 pm

Rollover buttons don't work in Mozilla Firefox but work fine in IE. All of the above settings are correct. Any advice? The website is www.rendezvousstyle.com. Check the rollover buttons on the left.
Thanks

firemusic
 
Posts: 4
Joined: July 13th, 2005, 9:18 am

Post Posted July 13th, 2005, 10:03 am

i can see all and still the same blanck

rtt42
 
Posts: 2
Joined: July 13th, 2005, 2:08 pm

Post Posted July 13th, 2005, 2:23 pm

I seem to be having a similar problem with Yahoo mail. I have a laptop and a desktop both running XP pro with firefox 1.0.5. Both have the preferences set the same way. The backgrounds, buttons and images in Yahoo mail do not load on the laptop. Works fine on the desktop, works fine in IE on both machines!

Help?

manc39
Moderator
 
Posts: 2037
Joined: June 17th, 2004, 8:34 am
Location: Manchester, England

Post Posted July 13th, 2005, 2:27 pm

rtt42 wrote:I seem to be having a similar problem with Yahoo mail. I have a laptop and a desktop both running XP pro with firefox 1.0.5. Both have the preferences set the same way. The backgrounds, buttons and images in Yahoo mail do not load on the laptop. Works fine on the desktop, works fine in IE on both machines!

Help?

Have you followed the steps in the first post of this thread?
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1b1) Gecko/20060712 BonEcho/2.0b1

rtt42
 
Posts: 2
Joined: July 13th, 2005, 2:08 pm

Post Posted July 13th, 2005, 2:31 pm

Yes, I can see 1 through 5 just fine

tobnull

User avatar
 
Posts: 24
Joined: July 11th, 2005, 8:44 pm

Post Posted July 13th, 2005, 6:12 pm

This does occur occasionally with me, I hit reload and it self corrects. I had to shut down FF and restart and it would work fine. I too see 1-5 clearly.

MotoVT

User avatar
 
Posts: 712
Joined: March 21st, 2005, 8:06 pm
Location: Western Pennsylvania, north of Pit

Post Posted July 16th, 2005, 1:28 pm

Great post!
Firefox 5.0 WIN XP SP 3

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests