MozillaZine

Images / .gif animations don't load

User Help for Mozilla Firefox
moredred1
Guest
 

Post Posted July 31st, 2005, 5:13 pm

WOW!! I can now see again! Pictures that is. I 'm Impressed! I can't believe how fast and easy it was to correct my problem. This is the first time I've ever had a problem with Firefox since version 1.0.0 . Thanks for the Great support! Much Apreciated.

birdwatcher38
 
Posts: 5
Joined: December 16th, 2004, 2:18 am
Location: Arizona

Post Posted August 1st, 2005, 9:56 am

That really was a great post on fixing images and it worked for some of my problems but not all, unfortunately. Ever since installing FireFox 1.0.6 I have been unable to access the Checkfree bill pay service linked to my primary credit union account. The same service is used by another credit union and it works normally most of the time. It sometimes fails with some sort of Java error. Following the same links in IE gets to the bill pay service but it doesn't display quite as it should. The webmasters at both credit unions are unable to explain this behavior.

The fact that it sort of works with IE but not FireFox makes the browser a suspect. On the other hand, under FireFox the service is accessable from one credit union but not the other and this makes the CU web sites suspect. The half-functional behavior under IE makes me wonder about what's going on with Checkfree. The other point of commonality is my computer. Could something have broken in Java at about the same time as the ForeFox update? The opportunities for finger-pointing are virtually endless and I'm at a loss to make any sense of it. Can anyone help?
ever searching...

30 years in the computer business and I wind up a struggling user...

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.10) Gecko/20050716 Firefox/1.0.6 (ax)

Fernando Arturo
Guest
 

Post Posted August 1st, 2005, 10:25 am

Thank you for your help
It was very didactic to reolve my problem

Guest
Guest
 

Post Posted August 3rd, 2005, 12:46 pm

why is this not a sticky anymore???

manc39
Moderator
 
Posts: 2037
Joined: June 17th, 2004, 8:34 am
Location: Manchester, England

Post Posted August 3rd, 2005, 1:38 pm

Anonymous wrote:why is this not a sticky anymore???

It's linked from the FAQ so doesn't need to be. I think the idea is that a simpler set of stickies at the top of this forum is more efficient and easier for people to find their answers.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1b1) Gecko/20060712 BonEcho/2.0b1

Lost User 73769
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted August 3rd, 2005, 2:04 pm

OlGranDad wrote:No #4 unless AdBlock (w/Filterset.G) is disabled.
Wondering which one of those filters is blocking #4.....


It's this line.....
/[^a-z\d=+%@](\w*\d+x\d)?\d*(show)?(\w{3,}%20|alligator|...................etc


It also stops videos working on www.foxnews.com

guest2003
Guest
 

Post Posted August 4th, 2005, 4:52 am

Well I found the trouble with my images not loading in firefox. It was Nortons internet sercurity, even though I had all the possible problem causers turned off like ad blocking etc. it still managed to mess with FireFox and it's ability to fully load a web page of mostly pictures.
I found this out because my Nortons expired and I found a better, well cheaper anyway solution. Upon the EXTREMELY hard removal of Nortons my FireFox began to act normaly in every way.
Just thought I would post my conclusion as it shouldn't have affected FireFox with all the feature turned off, but it did!

mopepom

User avatar
 
Posts: 163
Joined: October 15th, 2004, 9:13 am
Location: Ontario

Post Posted August 7th, 2005, 4:00 am

Excellent diagnostic - it helped me fix an animation problem that I have been living with for many moons.
mopepom
ø,¸_¸,ø¤°`°¤ø,¸_¸,ø¤°`°¤ø

|wizzard|
 
Posts: 36
Joined: August 1st, 2005, 5:58 am

Post Posted August 7th, 2005, 4:13 pm

nice post resolv problem with some site including yahoo

Scooterwho
Guest
 

Post Posted August 7th, 2005, 5:15 pm

Right on!!!! Great one, TANX........

Guest
Guest
 

Post Posted August 8th, 2005, 11:17 am

this fixed everything for me except image 5, still can't see it, what should i do?

RomeoKT
Guest
 

Post Posted August 8th, 2005, 11:22 am

I can't seem to see the listing of my emails on GMail usinf firefox. it worked fine in ppreviouis versions AND on netscape but since the upgrade once I sing onto GMAIL.com and it loads the page woth my mail all I see is a blank whie page. help please, also I still didn't get image #5 can you assist her as well?

mbarao
Guest
 

Post Posted August 8th, 2005, 2:15 pm

Thank you. This post solved the issue.

Siberian
Guest
 

Post Posted August 10th, 2005, 7:34 pm

All of my settings are correct. The pages that I have the most problems loading images is EBay and Yahoo e-mail. The place where the pictures are suppose to be are purple and have the words AD and jpg. As soon as a rest my cursor on the purple box, the picture will pop in, but this is cumbersome.
Any suggestions?
Thanks!

Siberian
Guest
 

Post Posted August 10th, 2005, 7:44 pm

.................sorry
I should have mentioned that I'm using W98 and Firefox version 1.0.6
Thanks

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests