MozillaZine

white link bar thing wont go away in full screen

User Help for Mozilla Firefox
Yupia
 
Posts: 5
Joined: April 16th, 2017, 2:51 pm

Post Posted April 16th, 2017, 3:00 pm

when im watching anything fullscreen: Netflix, Youtube, Twitch, anything this annoying bar comes up http://i.imgur.com/HqJqSaf.jpg http://i.imgur.com/oUp9s8I.png and wont go away. this has been going on forever and its really pissing me off now. Im so done right now, any help would be appreciated
Last edited by Yupia on April 17th, 2017, 5:51 pm, edited 3 times in total.

dfoulkes

User avatar
 
Posts: 22067
Joined: June 28th, 2008, 10:31 pm
Location: Mesquite, Nevada

Post Posted April 16th, 2017, 4:44 pm

Here are a couple of links about doing some of that... but it looks like it will hide it in normal screen mode ... ... or, wait to see if the real smart coders around here are finished with their Easter eggs :lol:
http://i.imgur.com/HqJqSaf.jpg
https://superuser.com/questions/623071/ ... in-firefox
As you can see she's (The CAT) always alert and on the prowl for Meoware !!

Reflective

User avatar
 
Posts: 1906
Joined: February 15th, 2007, 11:13 am

Post Posted April 17th, 2017, 8:50 am

Here's what googleanalytics does: https://en.wikipedia.org/wiki/Google_Analytics

To block that and other trackers install Privacy Badger

dfoulkes

User avatar
 
Posts: 22067
Joined: June 28th, 2008, 10:31 pm
Location: Mesquite, Nevada

Post Posted April 17th, 2017, 9:26 am

this annoying bad comes up

Ahhh... specific to that exact stuff... I missed that part...need to read better... maybe it's too late for me. :lol: :-"
As you can see she's (The CAT) always alert and on the prowl for Meoware !!

Yupia
 
Posts: 5
Joined: April 16th, 2017, 2:51 pm

Post Posted April 17th, 2017, 5:52 pm

dfoulkes wrote:
this annoying bad comes up

Ahhh... specific to that exact stuff... I missed that part...need to read better... maybe it's too late for me. :lol: :-"

typo, fixed it.

Yupia
 
Posts: 5
Joined: April 16th, 2017, 2:51 pm

Post Posted April 17th, 2017, 5:53 pm

Reflective wrote:Here's what googleanalytics does: https://en.wikipedia.org/wiki/Google_Analytics

To block that and other trackers install Privacy Badger

i installed that. didnt fix anything??

Yupia
 
Posts: 5
Joined: April 16th, 2017, 2:51 pm

Post Posted April 17th, 2017, 5:59 pm

dfoulkes wrote:Here are a couple of links about doing some of that... but it looks like it will hide it in normal screen mode ... ... or, wait to see if the real smart coders around here are finished with their Easter eggs :lol:

https://superuser.com/questions/623071/ ... in-firefox

i read that but i dont understand what its saying, im a little stupid. Sorry

LIMPET235
Moderator

User avatar
 
Posts: 37359
Joined: October 19th, 2007, 1:53 am
Location: The South Coast of N.S.W. Oz.

Post Posted April 18th, 2017, 3:05 am

Hi,
Just take your time with it.
You have to create a userChrome.css in the chrome folder in your Profile. (This is not there by default & note the capital C in userChrome.css.)
From the link, ref; >
Add the following code to userChrome.css below the default @namespace............ line:
Code to add > #statusbar-display { display:none!important; }

This should hide the status-bar popup even though I wouldn't recommend doing so.

Here's the KB article...
> http://kb.mozillazine.org/UserChrome.css
Ancient Amateur Astronomer
Win-7-HP/Intel® DualCore-2.0GHz/500G HDD/4 Gig Ram/550Watt PSU/350WattUPS/Firefox-20.0-50.0/T-bird-2.0.0.24/SnagIt-v10.0.1/MWP-7.11.0.
RadioYachting. Conficker Test. (Always choose the "Custom" Install.)

Reflective

User avatar
 
Posts: 1906
Joined: February 15th, 2007, 11:13 am

Post Posted April 18th, 2017, 6:52 am

.

makaiguy

User avatar
 
Posts: 16432
Joined: November 18th, 2002, 6:44 pm
Location: Somewhere in SE USA

Post Posted April 18th, 2017, 6:56 am

!
Doug Wilson, "The Makai Guy"
Win10 (64bit): FF 52.3.0 ESR (64bit), TB 52.3.0 (32bit)║ Android 7.0/6.0.2: FF 54.0.1, No TB for Android available, dammit!
What a fool believes he sees, no wise man has the power to reason away - Doobie Brothers

Yupia
 
Posts: 5
Joined: April 16th, 2017, 2:51 pm

Post Posted April 18th, 2017, 11:04 am

LIMPET235 wrote:Hi,
Just take your time with it.
You have to create a userChrome.css in the chrome folder in your Profile. (This is not there by default & note the capital C in userChrome.css.)
From the link, ref; >
Add the following code to userChrome.css below the default @namespace............ line:
Code to add > #statusbar-display { display:none!important; }

This should hide the status-bar popup even though I wouldn't recommend doing so.

Here's the KB article...
> http://kb.mozillazine.org/UserChrome.css

no im not using crhome im using firefox... should i use crhome instead. I like firefox, is there a solution that doesnt require me using chrome?

LIMPET235
Moderator

User avatar
 
Posts: 37359
Joined: October 19th, 2007, 1:53 am
Location: The South Coast of N.S.W. Oz.

Post Posted April 18th, 2017, 11:20 am

Hi,
If you carefully read the KB article, you will see that the reference to chrome is NOT to the Chrome browser.
It refers to a folder in your Firefox Profile folder.
eg; > C:\Users\YOURNAME HERE\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\8xcharacters.Firefox_V50.0\chrome
Not sure if WIN 10 is the same as WIN 7.

As I mentioned....just take your time.

More to read...
> http://kb.mozillazine.org/Profile_folder_-_Firefox
> http://kb.mozillazine.org/Profile_folde ... he_profile
> http://kb.mozillazine.org/Chrome_folder
Ancient Amateur Astronomer
Win-7-HP/Intel® DualCore-2.0GHz/500G HDD/4 Gig Ram/550Watt PSU/350WattUPS/Firefox-20.0-50.0/T-bird-2.0.0.24/SnagIt-v10.0.1/MWP-7.11.0.
RadioYachting. Conficker Test. (Always choose the "Custom" Install.)

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests