MozillaZine

Firefox 51 and 52, issues with html5 <audio>

User Help for Mozilla Firefox
Sydensol
 
Posts: 1
Joined: April 24th, 2017, 4:36 pm

Post Posted April 24th, 2017, 4:42 pm

Firefox 51 and 52 on windows 7/64, issues with html5 <audio>

To show this issues, stat FF, open new tab, paste and open this address:

http://stream.p4.no/p4_mp3_hq (or other radio stream address)

FF will show the html5 player, and stream the music.

open new tab, then close the player tab

paste the stream address to the empty tab and start

At this point FF do not connect to the stream address. You have to stop FF and restart to reset this issues.

Test with IE1, Chrome do not have this issues.

Any idea what cause this issues?

LIMPET235
Moderator

User avatar
 
Posts: 37353
Joined: October 19th, 2007, 1:53 am
Location: The South Coast of N.S.W. Oz.

Post Posted April 24th, 2017, 11:35 pm

Moving to Firefox Support...
Ancient Amateur Astronomer
Win-7-HP/IntelĀ® DualCore-2.0GHz/500G HDD/4 Gig Ram/550Watt PSU/350WattUPS/Firefox-20.0-50.0/T-bird-2.0.0.24/SnagIt-v10.0.1/MWP-7.11.0.
RadioYachting. Conficker Test. (Always choose the "Custom" Install.)

TheVisitor
 
Posts: 4250
Joined: May 13th, 2012, 10:43 am

Post Posted April 25th, 2017, 2:17 am

Confirmed, also is happening on latest 'test' Nightly build. No idea what's going on here.

Grumpus

User avatar
 
Posts: 11385
Joined: October 19th, 2007, 4:23 am
Location: ... Da' Swamp

Post Posted April 25th, 2017, 5:48 am

Clearing history seems to defeat the no instant replay issue.
Tried a couple of things, simplest was to clear history, repeatable and done a couple of times.
Also tried going into advanced/network/cached web content - cleared and also offline web content, seemed unnecessary
Could be some thing left in the cache which notes individual play but guessing?

TheVisitor
 
Posts: 4250
Joined: May 13th, 2012, 10:43 am

Post Posted April 25th, 2017, 10:12 am

Clearing the cache seems to allow the site to play again without need for a restart.

LIMPET235
Moderator

User avatar
 
Posts: 37353
Joined: October 19th, 2007, 1:53 am
Location: The South Coast of N.S.W. Oz.

Post Posted April 26th, 2017, 3:59 am

SilverBee...
I split your post off & it now resides here...
> viewtopic.php?f=38&t=3029779
Ancient Amateur Astronomer
Win-7-HP/IntelĀ® DualCore-2.0GHz/500G HDD/4 Gig Ram/550Watt PSU/350WattUPS/Firefox-20.0-50.0/T-bird-2.0.0.24/SnagIt-v10.0.1/MWP-7.11.0.
RadioYachting. Conficker Test. (Always choose the "Custom" Install.)

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests