MozillaZine

Everything stop responding

User Help for Mozilla Firefox
hyperstone6
 
Posts: 2
Joined: July 13th, 2017, 1:40 am

Post Posted July 13th, 2017, 2:00 am

Hola!

I have a problem with the latest release. After a while of my inactivity everything just stops loading. It's totally unresponsive, but not in the 'traditional' sense, meaning; all pages that are already loaded work seamlessly. There is no hanging or freezing in the loaded pages and I can scroll up and down no problem. Only if I tried to access a new page or reload the same page nothing happens, as if I didn't click any button. It's just just like playing with your dog and suddenly it sets there and pretends it can't hear you [-(

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 117397
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted July 13th, 2017, 3:39 am

Moving to Firefox Support.

Have you tried starting the program in Mozilla Safe Mode? http://kb.mozillazine.org/Safe_mode (Not to be confused with Windows Safe Mode.)

therube

User avatar
 
Posts: 17545
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted July 13th, 2017, 9:00 am

How much memory is FF using at these times?
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

hyperstone6
 
Posts: 2
Joined: July 13th, 2017, 1:40 am

Post Posted July 13th, 2017, 2:24 pm

Thanks for the answers guys. I will consider giving these suggestions a try and do a little in-depth reply next time. Mind you, this is a critical problem for me and I'm seriously considering moving on to Chrome but it'll be one painful transition since I've been with FF for over 10 years now...

Reflective

User avatar
 
Posts: 2140
Joined: February 15th, 2007, 11:13 am

Post Posted July 14th, 2017, 8:28 am

Create a new profile to test whether the current one you're using is corrupted or not. You can have more than one profile on Firefox. See instructions here: http://kb.mozillazine.org/Creating_a_ne ... on_Windows

BrowseMail
 
Posts: 154
Joined: January 1st, 2011, 10:07 am

Post Posted July 14th, 2017, 12:55 pm

I seem to be having this issue and it is becoming quite problematic at times. Intermittently, no sites will load (or take a very long time to load, like a minute for a simple HTML page) - even though my wired Internet connection is fine. When this happens I can often close a tab and try again and it usually works. Due to the sporadic nature it is very difficult to troubleshoot. I am using Firefox 52.2.1 (32-Bit) - this is the latest ESR update for Windows XP.

BrowseMail
 
Posts: 154
Joined: January 1st, 2011, 10:07 am

Post Posted July 14th, 2017, 1:27 pm

For me, the problem seems to be caused by HTTPS Everywhere 5.2.20. I have just disabled this extension and restarted - Firefox appears far more responsive and I don't appear to experience the issue I described above.

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], robbyx, the-edmeister and 11 guests