MozillaZine

Problem with Which.co.uk

User Help for Mozilla Firefox
Middleleaze
 
Posts: 6
Joined: January 6th, 2014, 12:27 am

Post Posted July 14th, 2017, 11:44 pm

I am a Which subscriber and whenever I visit Which.co.uk everything works very well except when I wish to visit "My Account". Clicking on the "My Account" Tab brings up a collection of computer code and I am unable to access my account. I experience no problems if I use Microsoft Edge, Internet Explorer or Chrome.

Can anyone please help me to resolve this issue?

Happy112

User avatar
 
Posts: 299
Joined: April 15th, 2017, 10:25 am
Location: Never-Never-Land

Post Posted July 15th, 2017, 12:22 am

Hi !

After doing some reading on the Wich.co.uk pages, I finally found this : Which recommends to use this add-on to detect and delete Flash cookies :

https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/betterprivacy/

See : http://www.which.co.uk/privacy-policy/cookie-policy/

But I seriously doubt if this causes the 'your account' page to show coding only.
Could you make sure in that JavaScript is enabled ?

Type in the address bar : 'about:config' (without the quotation marks)
and then type and search for the preference :
'javascript.enabled' (without the quotation marks)
and make sure that its value is set to 'true'.

If this doesn't do the trick, I sure hope that somebody else will come to your rescue !
You can keep your diamonds - they're just shiny stones; love is the only precious thing and doesn't cost a dime.

Middleleaze
 
Posts: 6
Joined: January 6th, 2014, 12:27 am

Post Posted July 15th, 2017, 1:47 am

Many thanks for your response Happy112.

I have now tried everything that you suggested but, unfortunately, my problem remains

tomatoshadow2

User avatar
 
Posts: 83
Joined: May 11th, 2017, 9:52 am

Post Posted July 15th, 2017, 2:35 am

Have you ever had this problem before or anything similar to it?

Happy112

User avatar
 
Posts: 299
Joined: April 15th, 2017, 10:25 am
Location: Never-Never-Land

Post Posted July 15th, 2017, 2:53 am

Middleleaze wrote:I have now tried everything that you suggested but, unfortunately, my problem remains

Bummer !
Giving it one more shot (stab in the dark) :
Are you by any chance running a script blocker, like NoScript ?
If so : would you disable it and see if that makes a difference ?
You can keep your diamonds - they're just shiny stones; love is the only precious thing and doesn't cost a dime.

TheVisitor
 
Posts: 4255
Joined: May 13th, 2012, 10:43 am

Post Posted July 15th, 2017, 4:21 am

tomatoshadow2 wrote:Have you ever had this problem before or anything similar to it?



You could try clearing the cache, or maybe just force re-load the page with Ctrl+r or by pressing F5

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: shintanoid and 12 guests