MozillaZine

Medscape pages no longer load properly

User Help for Mozilla Firefox
das-co
 
Posts: 3
Joined: November 5th, 2004, 4:58 pm

Post Posted September 16th, 2017, 9:42 am

I've used Firefox for many years to read Medscape articles without problems. [url]www,medscape.com[/url ]In the last week or two, pages appear jumbled, starting with a very large, blue "gear" icon followed by two large, blue search icons, below which is at least part of the article in mostly plain text. There are no images, and image links do not work. Medscape works perfectly with the Safari browser, but I'd prefer to use Firefox. I didn't notice if this problem started after a recent Firefox upgrade or not. I'm currently using Firefox version 55.0.3 for Mac. Since this is a new problem, I'm wondering if it is the result of a recent Firefox update. I was going to attach screenshots illustrating how a particular Medscape article loads in Firefox and Safari, but attachments are apparently not allowed. I would be happy to make these available if there is a way to do so.

If anyone has any suggestions for troubleshooting or fixing this problem, I'd appreciate it. Thank you very much.

RobertJ
Moderator

User avatar
 
Posts: 10166
Joined: October 15th, 2003, 7:40 pm
Location: Chicago IL/Oconomowoc WI

Post Posted September 16th, 2017, 9:57 am

.
The main page looks fine on FF55.0.3 on Mac with 10.12.6.

Since I don't have an account I can not log in.

.
FF 57.0b10 - FF 56.0 - Palemoon 27.3.0 - TB 52.4 - Mac OSX 10.13 Quad-Core Intel Xeon 5500
Computers I've used: IBM 7094/UNIVAC 1108/IBM 360/DEC PDP11/DEC VAX-11 780/DEC VAXstation 8000/Sun SPARCstation 2/Mac from 1984 to 2017

JayhawksRock

User avatar
 
Posts: 10420
Joined: October 24th, 2010, 8:51 am

Post Posted September 16th, 2017, 9:58 am

try this link... its secure.... what you posted is not
https://www.medscape.com/
"The trouble with quotes on the internet is you never know if they are genuine" ...Abraham Lincoln

RobertJ
Moderator

User avatar
 
Posts: 10166
Joined: October 15th, 2003, 7:40 pm
Location: Chicago IL/Oconomowoc WI

Post Posted September 16th, 2017, 10:05 am

.
The main page secure https://www.medscape.com/ looks fine on FF55.0.3 on Mac with 10.12.6.

As noted above, I don't have an account so I can not log in.

.
FF 57.0b10 - FF 56.0 - Palemoon 27.3.0 - TB 52.4 - Mac OSX 10.13 Quad-Core Intel Xeon 5500
Computers I've used: IBM 7094/UNIVAC 1108/IBM 360/DEC PDP11/DEC VAX-11 780/DEC VAXstation 8000/Sun SPARCstation 2/Mac from 1984 to 2017

therube

User avatar
 
Posts: 17539
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted September 16th, 2017, 12:05 pm

As a test, create a new, clean Profile & then load http://www.medscape.com/.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

dickvl

User avatar
 
Posts: 52262
Joined: July 18th, 2005, 3:25 am

Post Posted September 16th, 2017, 4:50 pm

You can check the Web Console (Tools -> Web Developer) for messages about blocked content.
https://developer.mozilla.org/en/Tools/Web_Console

You can check the Network Monitor to see if content is blocked or otherwise fails to load.
https://developer.mozilla.org/en/Tools/Network_Monitor

You can use "Command+Shift+R" to reload the page and bypass the cache to generate a fresh log.

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests