MozillaZine

blockedbyaddons=false, prints blank page

User Help for Mozilla Firefox
Heine Svendsen
 
Posts: 8
Joined: September 14th, 2004, 9:32 am
Location: Denmark

Post Posted September 22nd, 2017, 8:42 am

I removed the addon ClassicTheme from FireFox 55.0.3 and I think that's when FireFox started to print a blank page instead of the real content of web pages.

I have found, that changing this line in the prefs.js file from False to True, cures the problem.
user_pref("extensions.e10sMultiBlockedByAddons", true);

But after a closing and starting Firefox a few times, the line goes back to "false".
Why is this?
I cannot find the setting in Firefox, where I can change this in a dialog box.
I have to open the prefs.js file and edit it manually every time this error occurs.

therube

User avatar
 
Posts: 17978
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted September 22nd, 2017, 9:31 am

The pref change aside, what happens if you restart FF in Safe Mode?
Are pages still blank (regardless of that pref change or not)?
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

Heine Svendsen
 
Posts: 8
Joined: September 14th, 2004, 9:32 am
Location: Denmark

Post Posted September 23rd, 2017, 2:19 am

Starting in Safe Mode cures the problem. Firefox then prints as normal.
I don't have any add ons installed. But it seeme, that the problem started after removing the add on ClassicTheme.
Could some remaining settings from this add on be the cause of my printing problems?
(I do have three plug-ins installed, but they haven't changed in a long time)

LIMPET235
Moderator

User avatar
 
Posts: 37714
Joined: October 19th, 2007, 1:53 am
Location: The South Coast of N.S.W. Oz.

Post Posted September 23rd, 2017, 5:10 am

You might like to check in your prefs. for any leftovers.
Open a new blank tab.
Type or copy 'n' paste "about:config" (without the quotes) into the URL bar.
Press "Enter".
Accept the silly "warning" message.
At the top of the next screen, there is a Filter Bar.
Search for classic theme.
Right click to highlight each & select "Reset."
Close & re-open Firefox.
Ancient Amateur Astronomer
Win-7-HP/Intel® DualCore-2.0GHz/500G HDD/4 Gig Ram/550Watt PSU/350WattUPS/Firefox-20.0-56.0.1-57.0/T-bird-2.0.0.24/SnagIt-v10.0.1/MWP-7.11.0.
RadioYachting.
(Always choose the "Custom" Install.)

Heine Svendsen
 
Posts: 8
Joined: September 14th, 2004, 9:32 am
Location: Denmark

Post Posted September 23rd, 2017, 5:30 am

There were 4 lines related to ClassicTheme.
They all disppeared after a reset, but printing still gives me just one empty page and an unknown error from Firefox right after the print command.

LIMPET235
Moderator

User avatar
 
Posts: 37714
Joined: October 19th, 2007, 1:53 am
Location: The South Coast of N.S.W. Oz.

Post Posted September 23rd, 2017, 5:37 am

Have you seen this article yet? May help.
> http://kb.mozillazine.org/Problems_printing_web_pages
Ancient Amateur Astronomer
Win-7-HP/Intel® DualCore-2.0GHz/500G HDD/4 Gig Ram/550Watt PSU/350WattUPS/Firefox-20.0-56.0.1-57.0/T-bird-2.0.0.24/SnagIt-v10.0.1/MWP-7.11.0.
RadioYachting.
(Always choose the "Custom" Install.)

dickvl

User avatar
 
Posts: 52281
Joined: July 18th, 2005, 3:25 am

Post Posted September 23rd, 2017, 8:08 pm

Does disabling hardware acceleration in Firefox work?

Options -> General: Performance:
Remove checkmark: "Use recommended performance settings"
Remove checkmark: "Use hardware acceleration when available"

You need to close and restart Firefox after toggling this setting.

You can also check for issues with multi-process in Firefox.
http://www.ghacks.net/2016/07/22/multi-process-firefox/

Reflective

User avatar
 
Posts: 2258
Joined: February 15th, 2007, 11:13 am

Post Posted September 24th, 2017, 3:36 am

Open about:config and then copy/paste the following into the filter at the top: extensions.e10sBlockedByAddons If it's set to false. double click it to set it to true.

LIMPET235
Moderator

User avatar
 
Posts: 37714
Joined: October 19th, 2007, 1:53 am
Location: The South Coast of N.S.W. Oz.

Post Posted September 24th, 2017, 4:31 am

Ancient Amateur Astronomer
Win-7-HP/Intel® DualCore-2.0GHz/500G HDD/4 Gig Ram/550Watt PSU/350WattUPS/Firefox-20.0-56.0.1-57.0/T-bird-2.0.0.24/SnagIt-v10.0.1/MWP-7.11.0.
RadioYachting.
(Always choose the "Custom" Install.)

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], DanRaisch, Google Adsense [Bot] and 13 guests