MozillaZine

Netflix won't play [Mac] [SOLVED]

User Help for Mozilla Firefox
RobertJ
Moderator

User avatar
 
Posts: 10331
Joined: October 15th, 2003, 7:40 pm
Location: Chicago IL/Oconomowoc WI

Post Posted October 9th, 2017, 2:56 pm

.
On Mac using FF 55, 56 & 57b Netflix videos will not play, screen just goes dark.

NOTE: In about plugins Widevine Content Decryption Module (version - 1.4.8.1008) is installed and enabled, note again Mac.

I also tried in safe mode but nothing.

It does play in Chrome and Safari.

.
FF 57.0.2 - FF 58b11 - Palemoon 27.3.0 - TB 52.5 - Mac OSX 10.13.2
Computers I've used: IBM 7094/UNIVAC 1108/IBM 360/DEC PDP11/DEC VAX-11 780/DEC VAXstation 8000/Sun SPARCstation 2/Mac from 1984 to 2017

Reflective

User avatar
 
Posts: 2260
Joined: February 15th, 2007, 11:13 am

Post Posted October 10th, 2017, 9:09 am


RobertJ
Moderator

User avatar
 
Posts: 10331
Joined: October 15th, 2003, 7:40 pm
Location: Chicago IL/Oconomowoc WI

Post Posted October 10th, 2017, 11:10 am

.
Reflective, thanks but should not need Cloudready SW. Worked a few months ago with FF when it used Silverlight Plug-In

.
FF 57.0.2 - FF 58b11 - Palemoon 27.3.0 - TB 52.5 - Mac OSX 10.13.2
Computers I've used: IBM 7094/UNIVAC 1108/IBM 360/DEC PDP11/DEC VAX-11 780/DEC VAXstation 8000/Sun SPARCstation 2/Mac from 1984 to 2017

jscher2000

User avatar
 
Posts: 10077
Joined: December 19th, 2004, 12:26 am
Location: Silicon Valley, CA USA

Post Posted October 10th, 2017, 4:59 pm

Users report that media.autoplay.enabled=false causes this issue in Firefox 56. Moving the mouse pointer around blindly over the player should eventually uncover the invisible play button.

RobertJ
Moderator

User avatar
 
Posts: 10331
Joined: October 15th, 2003, 7:40 pm
Location: Chicago IL/Oconomowoc WI

Post Posted October 11th, 2017, 5:22 am

.
jscher2000 thank you. I have media.autoplay.enabled=false. I tried "moving the mouse pointer around blindly" and found the magic spot which I have memorized (location). I don't like autoplay.

Again thank you for solving this.

.
FF 57.0.2 - FF 58b11 - Palemoon 27.3.0 - TB 52.5 - Mac OSX 10.13.2
Computers I've used: IBM 7094/UNIVAC 1108/IBM 360/DEC PDP11/DEC VAX-11 780/DEC VAXstation 8000/Sun SPARCstation 2/Mac from 1984 to 2017

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot] and 7 guests