MozillaZine

Roboform icon problem

User Help for Mozilla Firefox
Penbwlch

User avatar
 
Posts: 189
Joined: December 14th, 2003, 3:58 am

Post Posted November 7th, 2017, 1:29 am

Hi,

I am having a problem with my roboform icon. If I close Firefox, when I restart it, the Roboform icon is missing. If I go to add-ons, disable Roboform and then re-enable it, the icon reappears and works well. I am not able to remove Roboform from the list of add-ons.

If I try to re-install Roboform, I reach the Roboform "add to Firefox" page, click to add and it downloads Roboform. It reaches "verifying" and then just hangs. I suspect this may be due to not being able to remove the original Roboform add-on in the first place.

Any ideas as to how correct this situation, please?

Penbwlch

User avatar
 
Posts: 189
Joined: December 14th, 2003, 3:58 am

Post Posted November 7th, 2017, 2:30 am

I have just tried starting Firefox in Safe Mode and Roboform has disappeared from my add-on list. However, downloaded Roboform still will not varify so I am now left with no Roboform.

MarkRH

User avatar
 
Posts: 1182
Joined: September 12th, 2007, 2:30 am
Location: Oklahoma City, OK

Post Posted November 7th, 2017, 4:56 am

What version are you using? I'm using version 8.4.3 from https://www.roboform.com/download along with version 8.4.3.4 of the Firefox extension https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... /roboform/

Penbwlch

User avatar
 
Posts: 189
Joined: December 14th, 2003, 3:58 am

Post Posted November 7th, 2017, 5:22 am

Like you, 8.4.3.4 is the version on my computer.

Penbwlch

User avatar
 
Posts: 189
Joined: December 14th, 2003, 3:58 am

Post Posted November 7th, 2017, 11:35 pm

I have solved it. I disabled all of my add-ons and returned Firefox to the original theme. Roboform then installed correctly and I re-enabled my add-ons etc. It must have been one of my add-ons that was preventing Roboform from verifying.

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests