MozillaZine

Statusbar?

User Help for Mozilla Firefox
CaJazzman

User avatar
 
Posts: 284
Joined: March 5th, 2009, 2:21 pm
Location: Vacaville,California

Post Posted January 3rd, 2018, 10:39 am

Now, that we are using version 57, is there a way to have a statusbar at the bottom of the page, like previous versions? :?:

therube

User avatar
 
Posts: 18182
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted January 3rd, 2018, 12:01 pm

Have you searched AMO?
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

Reflective

User avatar
 
Posts: 2280
Joined: February 15th, 2007, 11:13 am

Post Posted January 3rd, 2018, 12:20 pm

It's not possible to add a status bar in FF57+ even by using CSS code. Scroll down to the Not Possible section in this Github post.

Frank Lion

User avatar
 
Posts: 19637
Joined: April 23rd, 2004, 6:59 pm
Location: ... The Exorcist....United Kingdom

Post Posted January 3rd, 2018, 1:21 pm

CaJazzman wrote:Now, that we are using version 57, is there a way to have a statusbar at the bottom of the page, like previous versions? :?:

Yep, it's possible* with .css, but it is a true statusbar, i.e. a bottom bar with the loading/link info appearing on it.

What it is not is a bottom addons bar, i.e. you can't put toolbar buttons on it.


*possible in a 'I have already done this' type way.
Metal Lion latest SeaMonkey & Thunderbird Themes - Sea Monkey and Silver Sea Monkey
"The only thing necessary for the triumph of evil, is for good men to do nothing." - Edmund Burke (attrib.)

CaJazzman

User avatar
 
Posts: 284
Joined: March 5th, 2009, 2:21 pm
Location: Vacaville,California

Post Posted January 3rd, 2018, 2:06 pm

Frank Lion wrote:
CaJazzman wrote:Now, that we are using version 57, is there a way to have a statusbar at the bottom of the page, like previous versions? :?:

Yep, it's possible* with .css, but it is a true statusbar, i.e. a bottom bar with the loading/link info appearing on it.

What it is not is a bottom addons bar, i.e. you can't put toolbar buttons on it.


*possible in a 'I have already done this' type way.

I,understand, which a statusbar , where you can add addon onto it, but, what I've done in the css is to have the icon and text show up on the toolbars we have now. That will suffice for now, until, a real status bar comes available. Thanks, for your advice, though. 8-)

BuddhaNature

User avatar
 
Posts: 143
Joined: January 3rd, 2008, 9:44 am
Location: Scotland

Post Posted January 3rd, 2018, 3:38 pm

Came across this which I think is relevant to this discussion: https://www.reddit.com/r/firefox/comments/7cz5ng/status_bar_for_firefox_57/

A poster there points to this .css to get a status-bar: https://github.com/MatMoul/firefox-gui-chrome-css/blob/master/chrome/userChrome.css

This is the code:
Code: Select all
/* Status-bar */
#browser-bottombox { height: 20px; border-top: solid 1px #505050; }
.browserContainer>statuspanel { left: 4px !important; bottom: 0px; transition-duration: 0s !important; transition-delay: 0s !important; }
.browserContainer>statuspanel>.statuspanel-inner>.statuspanel-label { margin-left: 0px !important; border: none !important; padding: 0px !important; }

window[inFullscreen="true"] #browser-bottombox { display:none !important; }
window[inFullscreen="true"] .browserContainer>statuspanel[type="overLink"] .statuspanel-label { display:none !important; }

Seems to work fine, but not really what CaJazzman wants I think.

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests