MozillaZine

Firefox 57 blank space in url bar dropdown and one request

User Help for Mozilla Firefox
Necronomicon
 
Posts: 94
Joined: June 5th, 2007, 3:35 am

Post Posted January 12th, 2018, 3:42 am

I need help with removing blank space in urlbar dropdown list:
https://ibb.co/dvsSCR

Also, is there a possibility to revert back to old FF4x (with installed classic theme restorer, which doesn't work now) that url bar doesn't act as awesomebar, but as an old style search. Because most used urls are not shown when I start typing.

Thanks.
i7 2600K@4.2, NH-U12S, ASUS P8P67 Pro V.3.1, 16GB HyperX Gray@1600, MSI GTX1080 6GB GamingX, Samsung SSD Pro 256GB, WD 1TB;3TB, CM 690 II Advanced/Seasonic 850W KM3, SounBlaster ZX/Altec Lansing 121i/AKG K92, ASUS 24B3ST, Logitech M705 / K270, X360 wireless gamepad, LG 42LF652V, Win 7 x64 Pro

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 120593
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted January 12th, 2018, 5:07 am

Have you tried using the keyboard down arrow to move the highlight to that blank space and then press the Del key?

TheVisitor
 
Posts: 4695
Joined: May 13th, 2012, 10:43 am

Post Posted January 12th, 2018, 5:27 am

That 'blank space' usually contains 'search with' on one line and below that all the installed 'search engines'. Yours are missing so I assume you have perhaps removed them.

I don't know if a css-hack can remove that area or not.

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 120593
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted January 12th, 2018, 5:37 am

Also, is there a possibility to revert back to old FF4x (with installed classic theme restorer, which doesn't work now) that url bar doesn't act as awesomebar, but as an old style search. Because most used urls are not shown when I start typing.


That would be unlikely in the extreme. And just to be sure things are clear here, we're not Mozilla. This forum is not run by or formally associated with Mozilla. We're an independent user-helping-user community.

LIMPET235
Moderator

User avatar
 
Posts: 38476
Joined: October 19th, 2007, 1:53 am
Location: The South Coast of N.S.W. Oz.

Post Posted January 12th, 2018, 5:54 am

Hi Necronomicon,
Here's the image of what you should be seeing...as TheVisitor mentioned.

Image
Ancient Amateur Astronomer
Win-7-HP/IntelĀ® DualCore-2.0GHz/500G HDD/4 Gig Ram/550Watt PSU/350WattUPS/Firefox-20.0-57.0-61.0-62.0/T-bird-2.0.0.24/SnagIt-v10.0.1/MWP-7.11.0.
RadioYachting. (Always choose the "Custom" Install.)

Necronomicon
 
Posts: 94
Joined: June 5th, 2007, 3:35 am

Post Posted January 12th, 2018, 9:00 am

LIMPET235 wrote:Hi Necronomicon,
Here's the image of what you should be seeing...as TheVisitor mentioned.

Image


Sorry, I forgot to mention that I removed "search with". Also, luckly, I found out from developers of "classic theme restorer" that they've putted css version of CTR. So all is fine now, with some of my few tweaks.

Now one more question, and I suppose that it also has to do with css, but couldn't find it anywhere. Is there some tweak to make tabs a bit smaller in lenght?

Oh, and I don't know if this is a bug or it just happens to me, but there is a problem with _ []X (window part for minimize, maximize, close) when title bar is removed (customize) and also menu bar, it overlaps with FF top-right part.
So it shows like this:

https://ibb.co/fjoCCR
i7 2600K@4.2, NH-U12S, ASUS P8P67 Pro V.3.1, 16GB HyperX Gray@1600, MSI GTX1080 6GB GamingX, Samsung SSD Pro 256GB, WD 1TB;3TB, CM 690 II Advanced/Seasonic 850W KM3, SounBlaster ZX/Altec Lansing 121i/AKG K92, ASUS 24B3ST, Logitech M705 / K270, X360 wireless gamepad, LG 42LF652V, Win 7 x64 Pro

therube

User avatar
 
Posts: 19187
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted January 13th, 2018, 7:19 am

that url bar doesn't act as awesomebar, but as an old style search. Because most used urls are not shown when I start typing.

How did you get that back to working again, like older versions did?
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

Necronomicon
 
Posts: 94
Joined: June 5th, 2007, 3:35 am

Post Posted January 14th, 2018, 6:03 am

therube wrote:
that url bar doesn't act as awesomebar, but as an old style search. Because most used urls are not shown when I start typing.

How did you get that back to working again, like older versions did?


There you go:
https://mega.nz/#!nNsF0RLL!LzuKphIM7x8hlXNW5GVWlswr0LAlPtMDFCMiYu3tSME

Just go to Profile folder of Firefox, make folder called chrome, and put extracted files there.

Urlbar doesn't quite react (even from original files) as old type, but it is close as it gets.
i7 2600K@4.2, NH-U12S, ASUS P8P67 Pro V.3.1, 16GB HyperX Gray@1600, MSI GTX1080 6GB GamingX, Samsung SSD Pro 256GB, WD 1TB;3TB, CM 690 II Advanced/Seasonic 850W KM3, SounBlaster ZX/Altec Lansing 121i/AKG K92, ASUS 24B3ST, Logitech M705 / K270, X360 wireless gamepad, LG 42LF652V, Win 7 x64 Pro

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests