MozillaZine

Link Delivers a Blank Screen/Page

User Help for Mozilla Firefox
alnuwer
 
Posts: 42
Joined: October 10th, 2004, 8:58 am

Post Posted February 16th, 2018, 1:09 pm

When I enter the link to my stock portfolio, I get a completely blank page. I have been using this link for years without any issues until the last few days. I just tested it using MS Edge and Chrome; they both work just fine. Any idea what's happening?
Running FF 58.0.2
Win10 Pro v 1709

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 120093
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted February 16th, 2018, 1:29 pm

Have you tried starting Firefox in Mozilla Safe Mode? http://kb.mozillazine.org/Safe_mode
If no improvement using Safe Mode, do you have the same problem if you create a new profile and test it with no extensions or non-default themes installed?
http://kb.mozillazine.org/Profile_Manager
and
http://kb.mozillazine.org/Creating_a_ne ... on_Windows

Also see http://kb.mozillazine.org/Standard_diagnostic_-_Firefox

alnuwer
 
Posts: 42
Joined: October 10th, 2004, 8:58 am

Post Posted February 16th, 2018, 3:10 pm

Thanks for your fast reply Dan. Just tried your suggestion:
- Safe Mode returns same blank screen
- New (Clean) Profile opens the link as it should
Checked my Add=ons, and no new (since the issue) Extensions or Plug-ins. What now?

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 120093
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted February 16th, 2018, 3:22 pm

It could be something else in the profile other than the extensions that caused the issue. Try downloading and installing the same extensions, one at a time, testing between installs.

alnuwer
 
Posts: 42
Joined: October 10th, 2004, 8:58 am

Post Posted February 16th, 2018, 5:22 pm

So I installed all of the extensions 1 by 1 into the new (clean) profile, and the link still opens as it should. Guess it's not the extensions that are the culprit. Any other thoughts?

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 120093
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted February 16th, 2018, 5:46 pm

You're good to go at this point, unless you want to migrate bookmarks, passwords, and so on from the old profile to the new. http://kb.mozillazine.org/Transferring_ ... _-_Firefox

alnuwer
 
Posts: 42
Joined: October 10th, 2004, 8:58 am

Post Posted February 18th, 2018, 1:11 pm

OK. Finally finished customizing my new profile with my bookmarks, passwords, extensions, etc., and everything seems to be working fine.
Problem Solved.
Thanks for your help Dan!

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 120093
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted February 18th, 2018, 1:14 pm

You're welcome.

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests