MozillaZine

Odd look to "Mac Forums"

User Help for Mozilla Firefox
Jonzjob
 
Posts: 11
Joined: April 29th, 2013, 7:26 am

Post Posted September 11th, 2018, 8:25 am

Just recently I have been looking at 'Mac Forums' and it has started to bring up the forum in what I can only describe as a very basic format. Almost as if there are no graphics. That is apart from the actual forum logo.

If I go to another browser, Safari, it appears OK. As far as I am awair I have not made any chamges apart from updates to Firefox. The problem started a couple of weeks on my MacBook Pro and at the time my iMac 21 1/2 was OK. But a few days back I found that the same thing has happened on the iMac as well.

My MacBook is on Firefox 61.0.2 and the iMac is on FF 62.0

An example of the screen

https://flic.kr/p/28dMd3f

RobertJ
Moderator

User avatar
 
Posts: 10679
Joined: October 15th, 2003, 7:40 pm
Location: Chicago IL/Oconomowoc WI

Post Posted September 11th, 2018, 8:44 am

.
http://www.mac-forums.com/ looks fine to me with FF62.0 on my Mac with 10.13.6

.
FF 63.0.1 - FF 64b9 - FF 65a - TB 60.3 - Mac OSX 10.13.6
Computers I've used: IBM 7094/UNIVAC 1108/IBM 360/DEC PDP11/DEC VAX-11 780/DEC VAXstation 8000/Sun SPARCstation 2/Mac from 1984 to 2018

therube

User avatar
 
Posts: 19161
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted September 11th, 2018, 10:41 am

Looks like you have "Styles" turned off.
View | Use Style, in SeaMonkey. Not sure offhand where that would be in FF.


Try Safe Mode?
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests