MozillaZine

Youtube

User Help for Mozilla Firefox
ognjenkevi
 
Posts: 3
Joined: October 10th, 2018, 12:58 am

Post Posted October 10th, 2018, 1:02 am

I have a problem with youtube not only on mozila but thats what i use . When i click on a youtube video it won't even load i tryed to restart mozila and use other programs and nothing happens . But maybe this would help something is writen in my consol .
Loading failed for the <script> with source “https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-pagead-id-vflFbv3E2/www-pagead-id.js”. watch:4
[Show/hide message details.] RangeError: invalid language tag: sr--#Latn base.js:4047:23
Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/id. (Reason: CORS request did not succeed).[Learn More]
[Show/hide message details.] RangeError: invalid language tag: sr--#Latn base.js:4047:23
[Show/hide message details.] TypeError: r(...) is not a function[Learn More] desktop_polymer.js:5632:304
[Show/hide message details.] TypeError: this.data is undefined[Learn More] desktop_polymer.js:9268:37
Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/id. (Reason: CORS request did not succeed).[Learn More]
If anybody knows how to fix it pls !

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 120615
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted October 10th, 2018, 6:51 am

i tryed to restart mozila and use other programs and nothing happens .

What "other programs"?
Does the same thing occur if you launch the application in Mozilla Safe Mode? http://kb.mozillazine.org/Safe_mode

ognjenkevi
 
Posts: 3
Joined: October 10th, 2018, 12:58 am

Post Posted October 10th, 2018, 8:09 am

I tryed google chrome , puffin and also if i run it in safe mode this happends http://prntscr.com/l4hl85.

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 120615
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted October 10th, 2018, 8:26 am

If you having that problem with all those browsers the issue is not a browser issue.
If no improvement using Safe Mode, you could try creating a new profile and test it with no extensions or non-default themes installed?
http://kb.mozillazine.org/Profile_Manager
and
http://kb.mozillazine.org/Creating_a_ne ... on_Windows

I think you'll find that isn't helpful because the problem is with the OS, drivers, or the like and not the browser you are testing in.

ognjenkevi
 
Posts: 3
Joined: October 10th, 2018, 12:58 am

Post Posted October 12th, 2018, 2:26 am

I have finaly fixed it , all i did is added few of my accounts on youtube and it started working and also thanks for support .

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot] and 10 guests