MozillaZine

Function in website stops working but not in other browsers

User Help for Mozilla Firefox
fade2gray
 
Posts: 26
Joined: August 27th, 2006, 5:15 pm

Post Posted October 14th, 2018, 5:07 pm

I think the problem is most likely a server-side scripting issue rather than a fault with Fx, as it only started happening recently. I've tried winding back as far as Fx 42 on a VM, but the problem is still there.

The problem: A UK news site (beware if you visit, advertising minefield) permits commenting on some articles, and if an @ symbol is used within the comment body a list of tagable commenters should appear. Recently the list has stopped populating, but this is not the case with several other browsers I've tried.

Image

Has anyone else experienced this - do you know of a solution?

Thank you for any advice.

EDIT: I have tried the recommended trouble-shooting, including disabling all add-ons, Fx safe mode, fresh profile etc.
Last edited by fade2gray on October 15th, 2018, 7:51 am, edited 2 times in total.

Markmilleru2
 
Posts: 1
Joined: October 15th, 2018, 5:20 am

Post Posted October 15th, 2018, 5:22 am

fade2gray wrote:I think the problem is most likely a server-side scripting issue rather than a fault with Fx, as it only started happening recently. I've tried winding back as far as Fx 42 on a VM, but the problem is still there.

The problem: A UK best cordless drill best miter saw best gaming laptop under 500 best reel mower (beware if you visit, advertising minefield) permits commenting on some articles, and if an @ symbol is used within the comment body a list of tagable commenters should appear. Recently the list has stopped populating, but this is not the case with several other browsers I've tried.

Image

Has anyone else experienced this - do you know of a solution?

Thank you for any advice.


Site admin I am also facing this issue please help us
Last edited by Markmilleru2 on October 27th, 2018, 6:14 am, edited 1 time in total.

therube

User avatar
 
Posts: 19194
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted October 15th, 2018, 9:50 am

@Mark, what browser & what steps have you tried?
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

fade2gray
 
Posts: 26
Joined: August 27th, 2006, 5:15 pm

Post Posted October 15th, 2018, 12:45 pm

therube wrote:@Mark, what browser & what steps have you tried?

Not that you were asking me, but the problem doesn't exist using Google Chrome or Comodo Dragon on Windows PC. The problem occurs with the Fx app on my Samsung mobile device, but not with the default browser app.

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], milomak and 13 guests