MozillaZine

[SOLVED] Cannot launch videos

User Help for Mozilla Firefox
Al_H
 
Posts: 330
Joined: November 6th, 2006, 5:39 am

Post Posted October 20th, 2018, 3:59 am

Hi,
I have had lately problems to watch embedded videos. No problem with Youtube etc, but I cannot make start any video that is embedded in a website -i.e, those on LinkedIn-
I am pretty sure it is not a website dependent issue, but something across all sites with videos in the site(not those linked to youtube, vimeo, etc )
Any suggestion?

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 120456
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted October 20th, 2018, 4:22 am

It will help if you identify a specific URL where you see this problem, particularly one for which it is not necessary to have an account.

Have you tried starting Firefox in Mozilla Safe Mode? http://kb.mozillazine.org/Safe_mode
If no improvement using Safe Mode, do you have the same problem if you create a new profile and test it with no extensions or non-default themes installed?
http://kb.mozillazine.org/Profile_Manager
and
http://kb.mozillazine.org/Creating_a_ne ... on_Windows

Brummelchen
 
Posts: 3847
Joined: March 19th, 2005, 10:51 am

Post Posted October 20th, 2018, 4:29 am

but I cannot make start any video that is embedded

i think this is somehow caused by a script filter, antivirus, or noscript, or ublock.

Al_H
 
Posts: 330
Joined: November 6th, 2006, 5:39 am

Post Posted October 20th, 2018, 6:44 am

I refreshed it and i works now. Thanks

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 7 guests