MozillaZine

Turn off status bar? Linux

User Help for Mozilla Firefox
P38Usul
 
Posts: 53
Joined: November 18th, 2014, 9:00 am

Post Posted March 14th, 2019, 9:29 am

Although I keep reading that there is no status bar in recent FF offerings I have one at the bottom of my 65.0.1 page.
I used to use Status-4-Evar to turn it off but I can no longer find that.

How to get rid of it?

P38Usul
 
Posts: 53
Joined: November 18th, 2014, 9:00 am

Post Posted March 14th, 2019, 10:04 am

In case it is no longer known as a status bar this is what it is. When I took this screen shot I was hovering the mouse over the selection "How to convert the" etc



Image

Grumpus

User avatar
 
Posts: 12152
Joined: October 19th, 2007, 4:23 am
Location: ... Da' Swamp

Post Posted March 14th, 2019, 10:27 am

If you weren't hovering over the link it wouldn't be there.
Nice to be able to see if the link is what it state.
Cashless society sacrifices independence, privacy and lastly liberty, encouraged by ignorance and villainy.

morat
 
Posts: 3164
Joined: February 3rd, 2009, 6:29 pm

Post Posted March 14th, 2019, 10:27 am

Try this:

Code: Select all
/* Firefox userChrome.css */

@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul");

#statuspanel #statuspanel-label {
  display: none !important;
}

http://kb.mozillazine.org/UserChrome.css

Similar thread (see last post for Firefox 61+ selectors)
http://support.mozilla.org/questions/1186444
Last edited by morat on March 14th, 2019, 10:31 am, edited 1 time in total.

P38Usul
 
Posts: 53
Joined: November 18th, 2014, 9:00 am

Post Posted March 14th, 2019, 10:31 am

Grumpus wrote:If you weren't hovering over the link it wouldn't be there.
Nice to be able to see if the link is what it state.


True
or when you are downloading things or going somewhere.

P38Usul
 
Posts: 53
Joined: November 18th, 2014, 9:00 am

Post Posted March 14th, 2019, 10:34 am

morat wrote:Try this:

Code: Select all
/* Firefox userChrome.css */

@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul");

#statuspanel #statuspanel-label {
  display: none !important;
}

http://kb.mozillazine.org/UserChrome.css

Similar thread (see last post for Firefox 61+ selectors)
http://support.mozilla.org/questions/1186444


I can just add this to the bottom of my userChrome.css "tabs on bottom" file?

P38Usul
 
Posts: 53
Joined: November 18th, 2014, 9:00 am

Post Posted March 14th, 2019, 10:57 am

Hooray!
Works great.
Thanks

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 14 guests