MozillaZine

Buttons on most pages not functioning

User Help for Mozilla Firefox
avecchio
 
Posts: 14
Joined: September 28th, 2004, 7:14 am

Post Posted April 28th, 2019, 8:22 am

Hi, I have Firefox Quantum 66.0.3 running on a Win 7 64 bit computer. Ever since I installed Quantum I have been having a problem with web pages that have buttons. When you click on the button nothing happens. I have tried running Firefox in safe mode but still have the issue. If I load the same page in IE, it works fine.

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 121462
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted April 28th, 2019, 4:09 pm

Moving to Firefox Support as no specific bug has yet been identified here.

What is an example of a specific problem website?

If no improvement using Safe Mode, do you have the same problem if you create a new profile and test it with no extensions or non-default themes installed?
http://kb.mozillazine.org/Profile_Manager
and
http://kb.mozillazine.org/Creating_a_ne ... on_Windows

avecchio
 
Posts: 14
Joined: September 28th, 2004, 7:14 am

Post Posted May 3rd, 2019, 9:10 am

DanRaisch wrote:Moving to Firefox Support as no specific bug has yet been identified here.

What is an example of a specific problem website?

I had the problem on https://www.bocaagency.com/MLS/Property ... =H10616402 clicking on the buttons "More photos" & "Map it". I will try it with a new profile & let you know.

If no improvement using Safe Mode, do you have the same problem if you create a new profile and test it with no extensions or non-default themes installed?
http://kb.mozillazine.org/Profile_Manager
and
http://kb.mozillazine.org/Creating_a_ne ... on_Windows

avecchio
 
Posts: 14
Joined: September 28th, 2004, 7:14 am

Post Posted May 3rd, 2019, 10:18 am

avecchio wrote:
DanRaisch wrote:Moving to Firefox Support as no specific bug has yet been identified here.

What is an example of a specific problem website?

I had the problem on https://www.bocaagency.com/MLS/Property ... =H10616402 clicking on the buttons "More photos" & "Map it". I will try it with a new profile & let you know.

[color=#0000FF]I set up a new profile and it seems to work. I compared the options & some other stuff between my regular profile & the new profile & couldn't see much of a difference except the addons. However when I run my regular profile in safe mode I still have the problem.


[/color]
If no improvement using Safe Mode, do you have the same problem if you create a new profile and test it with no extensions or non-default themes installed?
http://kb.mozillazine.org/Profile_Manager
and
http://kb.mozillazine.org/Creating_a_ne ... on_Windows

therube

User avatar
 
Posts: 19691
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted May 4th, 2019, 12:28 pm

Blocking popups?


(That looks like mold.)
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

avecchio
 
Posts: 14
Joined: September 28th, 2004, 7:14 am

Post Posted May 6th, 2019, 7:34 am

therube wrote:Blocking popups?
YES. It was the blocking popups option that was the problem.
Thank you

(That looks like mold.)

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests