MozillaZine

4 red boxes in the comment window?

User Help for Mozilla Firefox
mjazzguitar
 
Posts: 59
Joined: December 12th, 2014, 8:44 am

Post Posted July 2nd, 2019, 11:30 am

At one website, in the Disqus comment window, there are four boxes of dotted lines that cover some functions, such as bold, underline, uploading a picture, and the one for gifs.
On two of them there is barely visible print that overlap each other, both say, "HTML element". I am unable to post pictures from my files.
Any thoughts?
Thanks in advance.

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 122023
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted July 2nd, 2019, 1:20 pm

Moving to Firefox Support as no specific bug has yet been identified here.
What is the specific URL where you see this?
Have you tried starting Firefox in Mozilla Safe Mode? http://kb.mozillazine.org/Safe_mode
If no improvement using Safe Mode, do you have the same problem if you create a new profile and test it with no extensions or non-default themes installed?
http://kb.mozillazine.org/Profile_Manager
and
http://kb.mozillazine.org/Creating_a_ne ... on_Windows

dickvl

User avatar
 
Posts: 52813
Joined: July 18th, 2005, 3:25 am

Post Posted July 2nd, 2019, 5:00 pm

Any messages in the Web Console about blocked content?
https://developer.mozilla.org/en-US/Tools/Web_Console

What does the Inspector show?
https://developer.mozilla.org/en-US/Too ... _edit_HTML

mjazzguitar
 
Posts: 59
Joined: December 12th, 2014, 8:44 am

Post Posted July 4th, 2019, 6:34 am

DanRaisch wrote:What is the specific URL where you see this?
Have you tried starting Firefox in Mozilla Safe Mode? http://kb.mozillazine.org/Safe_mode

The specific URL is https://www.weaselzippers.us/
I'll try Safe Mode.

edit: In Safe Mode, instead of a box for uploading images, it has a blue A- which does function.
At another website the functions appear normal.
Last edited by mjazzguitar on July 4th, 2019, 6:48 am, edited 1 time in total.

mjazzguitar
 
Posts: 59
Joined: December 12th, 2014, 8:44 am

Post Posted July 4th, 2019, 6:36 am

dickvl wrote:Any messages in the Web Console about blocked content?
https://developer.mozilla.org/en-US/Tools/Web_Console

What does the Inspector show?
https://developer.mozilla.org/en-US/Too ... _edit_HTML

I'm not that tech savvy. It will take me a while to study these.
Thanks.

mjazzguitar
 
Posts: 59
Joined: December 12th, 2014, 8:44 am

Post Posted July 10th, 2019, 6:39 pm

I found this using the debugger:
'use strict';
var _config = window.disqus_config;
window.disqus_config = function () {
if (_config) {
try {
_config.call(this);
} catch(err) {
console.error('There was a problem with the Disqus configuration.', err);

mjazzguitar
 
Posts: 59
Joined: December 12th, 2014, 8:44 am

Post Posted July 11th, 2019, 9:07 am

Now it doesn't even work in Safe Mode. It works in Microsoft Edge.

dickvl

User avatar
 
Posts: 52813
Joined: July 18th, 2005, 3:25 am

Post Posted July 11th, 2019, 2:39 pm

Via "Forget About This Site" in the right-click context menu of an history entry ("History -> Show All History" or "View -> Sidebar -> History") you can remove all data stored in Firefox from a specific domain.

The use of "Forget About This Site" will remove all data stored in Firefox from this domain (history, cookies, exceptions, cache), so be cautious.
If you have a password or other data from that domain that you do not want to lose then make sure to backup this data or make a note.
Note that if you use a master password then you can logout by canceling the MP prompt you get when you view passwords in the Profile Manager.
When "Forget About This Site" prompts for the MP then you you can cancel this MP prompt as well to keep the passwords.

You can't recover from this 'forget' unless you have a backup.
If you revisit a 'forgotten' website then new data from that website will be stored.
https://support.mozilla.org/en-US/kb/de ... ry-firefox

mjazzguitar
 
Posts: 59
Joined: December 12th, 2014, 8:44 am

Post Posted July 14th, 2019, 6:57 am

Thanks dickvl - that worked great!
You guys are a big help.
Thanks again!

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 8 guests