MozillaZine

So I broke something in about:config

User Help for Mozilla Firefox
BoogaHead
 
Posts: 57
Joined: May 27th, 2012, 3:47 pm

Post Posted October 29th, 2019, 6:02 pm

I was trying to turn off auto gifs on FB, and I did something in about:config related to animations, now its great no auto play gifs on FB, now I can't watch videos either :(
If you can figure out what I did I give you a beer :) FF 66.0.4 x64 Windows 7 SP2 x64
Pic: https://postimg.cc/18TmTfpP

morat
 
Posts: 3497
Joined: February 3rd, 2009, 6:29 pm

Post Posted October 29th, 2019, 6:34 pm


BoogaHead
 
Posts: 57
Joined: May 27th, 2012, 3:47 pm

Post Posted October 29th, 2019, 6:40 pm

Ok thanks morat I gave setting it to once a shot but it was set to normal so I doubt I messed with that, thanks for your help bro.

BoogaHead
 
Posts: 57
Joined: May 27th, 2012, 3:47 pm

Post Posted October 29th, 2019, 6:42 pm

Nah hasn't fixed it.

morat
 
Posts: 3497
Joined: February 3rd, 2009, 6:29 pm

Post Posted October 29th, 2019, 7:11 pm

Here is a troubleshooting page.

Images or animations do not load
http://kb.mozillazine.org/Images_or_animations_do_not_load

BoogaHead
 
Posts: 57
Joined: May 27th, 2012, 3:47 pm

Post Posted October 29th, 2019, 7:38 pm

Nah its not it all other videos work just not FB

dickvl

User avatar
 
Posts: 52887
Joined: July 18th, 2005, 3:25 am

Post Posted October 30th, 2019, 12:57 am

Those animated GIF images are likely MP4 files (GIFV), so you need to check the media prefs.

BoogaHead
 
Posts: 57
Joined: May 27th, 2012, 3:47 pm

Post Posted October 30th, 2019, 2:12 pm

Where would I do that? The only thing ive changed is in about:config I deleted this from a string I don't know if this caused it.

Edited for Margin Rape sorry could not make it be nice.
Last edited by BoogaHead on October 30th, 2019, 7:43 pm, edited 1 time in total.

BoogaHead
 
Posts: 57
Joined: May 27th, 2012, 3:47 pm

Post Posted October 30th, 2019, 2:15 pm

I think it was from this, extensions.pocket.settings.test.panelSignUp now the value just says control

BoogaHead
 
Posts: 57
Joined: May 27th, 2012, 3:47 pm

Post Posted October 30th, 2019, 4:14 pm

Image animation mode set to "once" does not work on FB it keeps loading it so its on their end.

BoogaHead
 
Posts: 57
Joined: May 27th, 2012, 3:47 pm

Post Posted October 30th, 2019, 7:43 pm

Youtube now also auto animating thumbs the internets seems lost for now, my stuff works again after a full system flush. You just seem to no longer be able to have an internet you like, it has to be what someone else wants.

mightyglydd

User avatar
 
Posts: 9601
Joined: November 4th, 2006, 7:07 pm
Location: Hollywood Ca.

Post Posted October 30th, 2019, 9:14 pm

BoogaHead wrote: my stuff works again after a full system flush.

Image
#KeepFightingMichael

BoogaHead
 
Posts: 57
Joined: May 27th, 2012, 3:47 pm

Post Posted October 30th, 2019, 9:43 pm

mightyglydd wrote:
BoogaHead wrote: my stuff works again after a full system flush.

Image

Its easier to install a new toilet than try to clean an old one lmao

BoogaHead
 
Posts: 57
Joined: May 27th, 2012, 3:47 pm

Post Posted November 4th, 2019, 5:53 pm

How do I stop the facebook gifs loading in a loop other than clicking them to stop them? image.animation.mode is set to once it does nothing.

therube

User avatar
 
Posts: 20076
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted November 5th, 2019, 5:07 am

Link to a facebook gif?
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests