MozillaZine

Amazon Robot Check

User Help for Mozilla Firefox
jl123
 
Posts: 90
Joined: November 7th, 2005, 6:56 pm

Post Posted December 5th, 2019, 7:39 pm

I am using Firefox 68.3.0esr and I have an Amazon bookmark saved for an item I am watching.
Every time I use the bookmark I get an Amazon Robot Check.
I do not get this if I use Chrome or Brave.
Any suggestions on why I am getting this.
It just started to happen.
Thanks

https://postimg.cc/sM245srG
Windows 10 Pro 1909
TB 68.8
Firefox 76.0.1
Private Firewall

Duck_Dodgers
 
Posts: 45
Joined: December 6th, 2007, 3:47 pm
Location: 24th-and-a-half-Century

Post Posted December 6th, 2019, 7:23 am

Are you using NoScript? This recently started happening to me whenever I go to amazon.com. However, when I temporarily allow amazon.com in No Script, the pop-up goes away with no user input.

Mike
Quack! Quack!

morat
 
Posts: 3754
Joined: February 3rd, 2009, 6:29 pm

Post Posted December 6th, 2019, 8:08 am

I get the robot check in Chrome. I'm using these extensions.

* Don't track me Google
* uBlock Origin

jl123
 
Posts: 90
Joined: November 7th, 2005, 6:56 pm

Post Posted December 6th, 2019, 8:44 am

I do not use NoScript.
I do use Don't Track me in FF.
I do not use uBlock but do use Ghostery.
Windows 10 Pro 1909
TB 68.8
Firefox 76.0.1
Private Firewall

Brummelchen
 
Posts: 4616
Joined: March 19th, 2005, 10:51 am

Post Posted December 7th, 2019, 3:11 am

ghostery is able to block such elements. try without. or try safe-mode

test firefox in safe-mode please:
https://support.mozilla.org/en-US/kb/tr ... -safe-mode
or
http://kb.mozillazine.org/Safe_mode

Frank Lion

User avatar
 
Posts: 20649
Joined: April 23rd, 2004, 6:59 pm
Location: ... The Exorcist....United Kingdom

Post Posted December 7th, 2019, 4:05 am

jl123 wrote:I am using Firefox 68.3.0esr and I have an Amazon bookmark saved for an item I am watching.
Every time I use the bookmark I get an Amazon Robot Check.

Delete all cookies for that site and try again.
Metal Lion latest SeaMonkey & Thunderbird Themes - Sea Monkey and Silver Sea Monkey
"The only thing necessary for the triumph of evil, is for good men to do nothing." - Edmund Burke (attrib.)

jl123
 
Posts: 90
Joined: November 7th, 2005, 6:56 pm

Post Posted December 7th, 2019, 4:52 am

Tried in safe mode. Still getting the Robot Check.
I always clear cookies and cache on exit.
Even while browsing I did clear cache & cookies and still got the Robot Check.
Strange. That it just started to happen.
Windows 10 Pro 1909
TB 68.8
Firefox 76.0.1
Private Firewall

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 123037
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted December 7th, 2019, 6:31 am

If no improvement using Safe Mode, do you have the same problem if you create a new profile and test it with no extensions or non-default themes installed?
http://kb.mozillazine.org/Profile_Manager
and
http://kb.mozillazine.org/Creating_a_ne ... on_Windows

jl123
 
Posts: 90
Joined: November 7th, 2005, 6:56 pm

Post Posted December 7th, 2019, 7:24 am

DanRaisch wrote:If no improvement using Safe Mode, do you have the same problem if you create a new profile and test it with no extensions or non-default themes installed?
http://kb.mozillazine.org/Profile_Manager
and
http://kb.mozillazine.org/Creating_a_ne ... on_Windows


OK, I created a new profile.
So far I am not getting any Robot Check.
This is with all add-ons reinstalled.
Tested after each add-on as it was installed. None produced the problem.
Windows 10 Pro 1909
TB 68.8
Firefox 76.0.1
Private Firewall

dickvl

User avatar
 
Posts: 53088
Joined: July 18th, 2005, 3:25 am

Post Posted December 7th, 2019, 1:04 pm

Try "Forget About This Site" in the old profile.

jl123
 
Posts: 90
Joined: November 7th, 2005, 6:56 pm

Post Posted December 7th, 2019, 2:07 pm

dickvl wrote:Try "Forget About This Site" in the old profile.

Thanks for this extension.
So far after multiple clicking the link I am not getting any Robot.
Maybe I had corrupt profile.
Windows 10 Pro 1909
TB 68.8
Firefox 76.0.1
Private Firewall

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 5 guests